Rigtige mænd oplever ikke stress og rejsningsproblemer

Impotent!!??... måske har du stress, mand.

Kan du ikke få den ordentlig op at stå? Og fejler du ellers ikke noget? Så kan den manglende rejsning måske skyldes, at du har stress. Har du tænkt over det? Har din partner?.... for ja, det går også ud over din partner, når du har stress og sexlivet ikke fungerer. Stress er ikke kun dit problem, det er et ”parproblem” både i og uden for sengen.

For en del år siden arbejdede jeg i medicinalindustrien. Jeg besøgte praktiserende læger med et verdenskendt potensmiddel, nemli’ Viagra.

Noget af det vi brugte meget tid på, var at få lægerne til aktivt at spørge til rejsningsproblemer i forbindelse med diabetes, forhøjet blodtryk, depression og andre sygdomme. Men vi snakkede aldrig ”stress og rejsningsproblemer”.

Det var der sikkert en god grund til, for den gang var stress ikke så almindeligt et problem, som det er i dag. I dag, ville jeg helt sikker snakke med lægen om hvorvidt han spurgte rutinemæssigt til rejsningsproblemer under en stresssygemelding eller omvendt…..hvis en mand kom med rejsningsproblemer, om lægens så afdækker stressniveauet, på linje med de andre sygdomme, hvor manglende rejsning også er et hyppigt symptom.

At opleve impotens eller rejsningsproblemer er stadig meget tabubelagt for de fleste, desværre. Mange mænd betragter det som ”umaskulint” at opleve og at tale om stress……men er det ikke umaskulint ikke at kunne have sex, fordi rejsningen svigter?

Langvarig stress kan være lige så alvorligt som depression, diabetes og forhøjet blodtryk. Alle er de sygdomme hvor rejsningsbesvær kan være det første symptom. Så vil du være rigtig maskulin, så skal du tage det alvorligt og få hjælp, hvis du oplever problemet.

Hilsen
Heidi

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Impotens og stress oplever rigtige mænd ikke. Læs mere