Gud, er det mig?

Dit liv vil lige meget hvornår altid være et spejlbillede af  dine tanker, følelser og opfattelser, uanset om det handler om dit job, din bankkonto, dit hjem, dine forhold, kollegaer etc. 

Det er kort og godt din opfattelse af virkeligheden, der bestemmer, om noget er godt eller skidt, let eller svært, af værdi eller uden. Vore mange mentale og følelsesmæssige energetiske lag har indvirkning på vor opfattelse. Derfor finder man nok aldrig to med præcist matchende opfattelse af virkeligheden og verden!

Det vilde og fantastiske er, at flere og flere vågner op til den erkendelse, at vi selv, hver især, suverænt er drejebogsforfatteren, eller skaberen af vort liv, skabelsen findes i os, ikke udenfor os selv!

Og reelt har dit helbred i dag, eller dit indestående i banken i dag ikke en snus at gøre med, hvordan det kunne se ud i morgen - undtagen hvis du ønsker det!
Alt omkring os er resultat af vore opfattelser om verden, hvad den er/ikke er, hvad og hvem du og andre er/ikke er........

Du vil altid være hovedpersonen i din drejebog, din film, for du er JEG-personen:
Jeg oplever, jeg ser, jeg hører, jeg mærker, jeg smager, jeg tænker, jeg tror, jeg mener, jeg vil - alt ud fra en indstuderet virkelighed. Indstuderet, fordi vi har gentaget scenerne igen og igen......

Når hovedrollen spilles af dig, så er grunden til, at vi gentager ubehagelige scener såmænd kun A) ingen lærte os ikke at gøre det, ingen lærte os, at vi selv er tekstfortatteren, at vi er gud , at vi kan skabe vor virkelighed på den måde, vi ønsker og B) vi havde glemt, vi var gudskraften.

Derfor låste vi os selv fast en en opfattelsesmæssig energetisk vibration, som nu er begyndt at ændre sig. Alt forandrer sig for vore øjne nu, vaner, tanker, strukturer, levemåder, samfund, mennesker, vejret, verden.

Vi kan alle ændre vor drejebog, og redskaberne er vore tanker, opfattelser, følelser og fantasien.
Det kræver, at stikket til kraftkilden skal sættes i - forbindelsen til os selv og skabelsen.  
Har du en drøm, som presser sig på, du kan blot ikke forestille dig det ske?
Hvad om du begyndte at forestille dig det ske?
Hvad om du besluttede at lege med ideen?
Hvad om du begynde at skrive din drejebog om?
Hvad om der ingen begrænsning var?
Hvordan ville det være, hvis du kunne vælge alt? __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gud, er det mig?