SUND VINTER, forvandle stress til vitalitet

Forvandle stress til vitalitet med TAO.

Om vinteren inviteres vi til dvale, for at internalisere, for at vende tilbage til sig selv.

Vand er feminin energi.

Det er direkte forbundet med nyrer, blære og kønsorganer. Fysiologisk filtrerer og regulerer nyrerne kropsvæsker. Med binyrerne (over nyrerne) er de som kroppens motor. De genererer energien og substansen i alle vores vitale funktioner.

Energisk lagrer de reserverne af vores primære energier, dem der ligger til grund for fertilitet, fødsel og kreativ seksuel energi. Psykologisk bærer de minderne om det ubevidste og familie linjer.

Følelserne forbundet med vores nyrer er dybe følelser som frygt, alarm, angst, ængstelse, traumer, men også dyder som den stille styrke af ro, venlighed, blidhed, mildhed, årvågenhed, opvakthed også væske, der giver os lethed og tilpasningsevne. Nyrerne sender os tilbage til bølgernes blødhed og kraft. Denne blanding af ro og kraft giver motivation til at overvinde vanskeligheder.

Hvis vores nyrer er svage, kan vi miste fodfæste og blive demotiveret hurtigt. Vi stresser, vi stivner, vi tørker. Fra et fysisk synspunkt svækkes substansen, vitale funktioner, vi bliver udbrændte.

Hvis vores nyrer er i balance og flydende, vitale, giver vi slip og nyder livet.

HVORDAN BALANCERER MAN SINE NYRER?

Praktisere ”NYRE ØVELSEN med nyrelyden” i videoen ”Nyreøvelsen”. Kom til det grundlæggende, dyrk mildhed i dit liv, prioriterer søvntimer før midnat, undgå distraktion, overaktivitet og stress. Dyrke blide øvelser såsom yoga, afspænding, meditation, at gå, slappe af og hvile. · Spis og drik varmt, undgå stimulerende midler (kaffe, alkohol, sukker), der overbelaster nyrerne.  Mediter, øv dig i centrering for at samle din energi (ideelt går vi i dvale og opbevarer vores energier om vinteren). ·

At hele dine nyrer, trække vejret og smile til dine nyrer med "Chooooo"-lyden. (Se video inde på min hjemmeside eller i min YouTube profil.

De fem elementer, der studeres i taoistisk filosofi, er konstante interaktioner med hinanden. Jo dybere energi nyrerne er fyldt med, jo mere vil de nære og støtte træ elementet der inkluderer leveren..., og indleder foråret.  

Link til min Youtube kanal:

https://www.youtube.com/@annaanuttarapihlgren 

__________________________

Anna Pihlgren
Læs mere om Healing:
https://anuttarawellness.com/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
SUND i VINTER, forvandle stress til vitalitet. Healing Tao, helbredende lyd øvelse.