Derfor skal vi lade Selvbevidstheden Lyse

Livet er på mange måder tiden. Tiden vi har til at bruge på netop det, som findes i overensstemmelse med vores mål, retninger og livsbane.

Hvad er relevant for lige netop mig?

Tiden kan bruges på alle de forskellige universelle muligheder, som foreligger - men mange af disse er ikke de "rigtige for netop os".

Derfor må vi selektere, som et filter vi sætter op - målrettet og selvbevidst omkring, hvad vi egentligt selv ønsker at bruge vores tid - liv - på.

Tiden er ikke uendelig - det er livet heller ikke. Derfor må vi være kvantitative og kvalitative i vores udvælgelse og selektion af daglige projekter, mål og retninger.

Når mennesket ikke har retning, så "forsvinder tiden" ud i forskellige retninger uden direkte mål. Nu er det jo selvfølgelig sådan, at vi ikke kan have forudbestemte mål for alle projekter i livet - men vi kan have nogle overordnede mål, som vi ønsker at følge, og vi kan have delmål, som vi ønsker at opnå - som tager os i retningen mod vores højere mål - vores udviklingsmål - vores livsopgaver.

Livet er en noget vi har fået givet til at lære og forstå og udvikle os til i henhold til hvad der er rigtige for os selv. Det, der er rigtigt for andre mennesker, er ikke nødvendigvis rigtigt for os og omvendt.

Derfor skal vi Lade Selvbevidstheden Lyse - vi skal oplyses hverdag i den udstrækning, som det er mulighed - oplyses og bevidstgøres om os selv - ellers kan tiden - livet - hurtigt blive rutineret, automatiseret og uden retning. Mennesket skaber selv sin retning gennem valg, handlinger og beslutninger, og derfor må vi tage os selv til en tilstand af centrering, som kan medføre, at vi tager beslutninger, som er i overensstemmelse med vores retning - vores livsbane.

Kære menneske, rigtig god uge.

Ann-Jeanett Foldager Bøndergaard

  

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Derfor skal vi Lade Selvbevidstheden Lyse af Ann-Jeanett Foldager Bøndergaard