Sådan bevarer I nærheden

Kærlighed handler ikke bare om at møde den rette, score hende/ham og mærke sommerfuglene flakse forelsket i maven - det er nemlig kun begyndelsen. Når I har fundet sammen og besluttet, at det skal være jer to, er kærlighed pludselig mere at gå på kompromis, være et godt team og at overleve hverdagen med alle dens op- og nedture.

 

Det er ikke altid lige sjovt, og nogle gange kan I glide fra hinanden i processen.Men det er faktisk muligt at holde nærheden ved lige i en travl hverdag, også efter mange år sammen – her er 3 gode tips til dig, som ønsker et lille pift i hverdagens mellemtilfredse hverdag.

TAL SAMMEN

Dengang I var nyforelskede, kunne I slet ikke lade være med at tale - om jer selv, om fremtiden, om jeres forventninger og drømme osv. Når hverdagen sætter ind, kan det imidlertid pludselig knibe med samtalerne, for I kender jo allerede hinanden. Eller gør I?

I udvikler jer hele tiden, og derfor er humlen i et godt parforhold, at I kan tale sammen. Hvis I ikke allerede mestrer kunsten, så lær at tale åbent og ærligt med hinanden - både om de store ting i jeres liv og om de små daglige problemer I står overfor. Og endnu vigtigere: Lyt til hinanden, og vis hinanden at I har hørt budskabet. Følelsen af at kunne sige sin ærlige mening og blive hørt uden fordomme gør jer trygge ved hinanden, det gør, at I lærer hinanden bedre at kende, og på sigt styrker det båndet mellem jer. Og har du ikke lige ”tid” til at tale og lytte, så sig det, og fortæl din partner, hvornår du har tid.

GØR TING SAMMEN

Gå i byen. Gå en tur langs stranden. Tag på weekendtur. Giv hinanden overraskelser, flirt med hinanden. Giv jer tid til at være sammen, blot jer to, uden børn. Hverdagen med alle dens pligter kan let gå hen og blive rutine, så gør noget sammen, som I begge to synes er sjovt og spændende. Det giver et afbræk fra rutinerne og udover nogle gode oplevelser i øjeblikket, også noget at mindes sammen, når hverdagen virker sur og trist.

KYS HINANDEN INDERLIGT OG DYRK SEX

Hvor længe er det siden du sidst har givet din kæreste et tungekys, dybt, længe og inderligt? Et langt og inderligt kys og god sex er en af hjørnestenene i et tæt parforhold - det får os til at føle os elskede og begærede, det bringer os øjeblikkeligt tæt på kæresten. Et intenst kys og et godt knald gør os ofte i stand til at klare problemerne i forholdet. Tungekys hinanden, hver dag og dyrk regelmæssig sex - om det er 1 gang om dagen eller 1 gang om måneden, må være op til, hvad der passer til jeres liv og libido, bare I husker at knalde.Og kan I ikke rigtig komme i gang, så prioriter at ligge tæt sammen, i ske, et kvarter inden i skal sove, eller inden i står op. Bare mærk hinandens kroppe tæt på.

Bryd vanen og få et dejligt og veltilfreds parforhold, jeg hjælper dig gerne videre.

Kærlige hilsener

Anne Søkvist Coaching

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sådan bevarer I nærheden