Har du modet til at turde gøre det?

Gang på gang møder jeg mennesker som har drømme, men som mangler modet til at forfølge dem. Ofte er det ved denne tid at mange mennesker tænker tilbage på året der er gået, og kigger fremad mod året der kommer og tænker drømmeagtigt. I det nye år skal det være, men tanken er mere håbefuld end den er fyldt med vished om at det kommer til at ske.

 

Hvad er det der skal være? Det er denne lidt hemmelige drøm man går rundt med som man ville ELSKE at udleve, men som man har fortalt sig selv er stort set umuligt at realisere.

Det kan være at tage 3 måneder ud af kalenderen og rejse ud i verden?
At skifte arbejde
At starte op som selvstændig
At blive skilt og starte på en frisk
At tage en bestemt uddannelse
At ..

Det kan være så mange ting. Jeg taler ikke om små ting, men ting, som når du tænker på det, fylder dig med følelsen af at være levende og samtidig en følelse af at det ville være vanvittigt at gøre. Det er DET. Denne ting som er din sjæls længsel efter at udfolde sig. At turde følge den vil transformere dit liv. Spørgsmålet er om du TØR.

Det som sker når du er i kontakt med det som din sjæl længes efter at udfolde er alle de mentale programmeringer som ikke matcher det billede. Jamen det kan jeg jo heller ikke fordi. Og så begynder det ellers at køre derudaf med den ene historie efter den anden om hvorfor det ikke kan lade sig gøre. Din følelse af at føle dig LEVENDE forsvinder gradvis, og det syntes som om du vender tilbage til din hverdag igen. Nå ja, det var sjovt at tænke på. Måske til næste år. Der vil det passe bedre ind med det hele.

STOP.

Det vil ikke passe bedre ind næste år, eller næste år, eller næste år. Det vil aldrig passe bedre ind.  Det at du fortæller dig selv at det ikke passer ind nu er dit hoved der taler. Skal det være dit hoved der bestemmer om du forfølger din drøm eller skal det være din sjæl.

Min gud hvor jeg håber du vælger at følge din sjæls ønsker for det vil berige dig med et år så fantastisk at det vil være svært at beskrive med ord.

Alt det kræver er at turde give slip og forfølge det inde i dig som venter på at få lov til at komme ud

Din succes er min passion

Anders

Anders hjælper mennesker og organisationer med at forbinde sig med, aktivere og realisere deres højeste potentiale. www.anderssondergaard.dk  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Har du modet til at turde gøre det?