Følger du din indre stemme?

Når dit lederskab afgør din succes

Som selvstændig eller leder i en mindre virksomhed står og falder din succes med din evne til at lede dig selv og din virksomhed frem mod den attraktive fremtid du ønsker.

Jeg oplever flere og flere som søger at skabe succes i deres virksomhed ved at lede efter teknikker frem for at udvikle deres lederskab. I sidste ende er det min overbevisning at de vil fejle. Verden er i gang med at forny sig i en hastighed som aldrig før set. Det betyder at det stort set er umuligt at nå at lede efter, lære og implementere en ny teknik som skal bane vejen til ens succes, før at verden har forandret sig så meget igen, at der er behov for en ny teknik, hvis du vil følge med. Når udviklingen udenfor din virksomhed er hurtigere end udviklingen inden for din virksomhed kan det kun føre til enden på din virksomhed.

Men ikke hvis du udvikler dit lederskab til altid at kunne tilpasse sig den udvikling der sker udenfor din virksomhed. Måden at gøre det på er at udvikle din evne til at følge din indre stemme og begynde at lede dig selv og din virksomhed ud fra ”stemmen” frem for en teknik. Hvordan ser det så helt konkret ud i virkeligheden?.

5 måder at forbedre dine resultater på ved at følge din indre stemme

Øg din selvindsigt
Jo mere du kender dig selv, jo tydeligere bliver det for dig når din indre stemme taler til dig. Det bliver klart hvorfor du gør som du gør, og hvordan du eventuelt spænder ben for dig selv fordi du arbejder ud fra nogle mentale programmer som ikke længere er sunde for dig. Gennem øget selvindsigt lære du hvordan de usunde mentale programmer fungere og kan BEVIDST træffe en beslutning om at afvikle dem, så du kan udvikle nye mere sunde mentale programmer som vil styrke dit lederskab og dine resultater.

Vær ærlig i alt du gør
Ofte har vi så travlt at vi helt har bedøvet vores evne til at mærke og lytte efter om vi endelige er ærlige over for os selv i det vi siger og gør. Vi høre simpelthen ikke vores indre stemme. Når du stopper op og lytter til din indre stemme vil du altid få besked om det du er i gang med er ærligt overfor dig selv og andre. Der lægger en enorm kraft i at begynde at praktisere ærlighed i dit lederskab. Det skaber en enorm positiv energi og frigørelse som leder til bedre præstationer

Tag 100% ansvar for dig selv
Ligegyldig hvad der sker så tag ansvar for hvordan du vil reagere i situationen og hvad du vil gøre ved det. Din indre stemme arbejder ALDRIG ud fra et offerperspektiv, men ud fra et ANSVARLIGHEDS perspektiv der fokusere på hvad du kan gøre for at bringe dig selv frem mod den løsning du ønsker at skabe. At fralægger sig ansvar fastholder dig. At tage ansvar frigør dig.

Følg Passionen
Mange mennesker er fanget i hovedet og gør det de ”burde” gøre eller det de er ”nødt til” at gøre. Din indre stemme vil altid GUIDE dig til at følge det din sjæl og dit hjerte brænder mest for at gøre eller lave. Det er ikke altid logisk, men det viser sig oftest at det er det som på sigt giver det bedste resultat. At lede sig selv ud fra passion kræver mod og risikovillighed men det vil også skabe de absolut bedste resultater.

Tag initiativ
Mange mennesker forsøger at ”regne den ud ” før de går i gang med noget. De vil gerne være SIKKER på at resultatet bliver som de ønsker. Men ofte så bliver man fanget i denne ”regne det ud bobble” og man får ikke taget nogle initiativer, hvilket føre til at løsningen kommer længere og længere væk. Sæt dig ned og lyd til din indre stemme. Den har altid et bud på hvad du kan gøre og så GØR DET.

Dit lederskab er afgørende for din succes.
Ved at arbejde ud fra ovenstående principper kan jeg garantere dig, at du gennem denne proces selv vil udvikle løsninger i forhold til udfordringer du måske oplever, og det vil gå langt hurtigere, og være meget billigere end at søge efter en teknik udenfor dig som skal løse problemet.

Ved at følge din indre stemme ud fra ovenstående principper vil du GENSKABE dit lederskab på et højere niveau og begynde at VÆRE den udvikling du ønsker at opleve i din virksomhed

Din succes er min passion

Anders

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Super godt skrevet og enig i din analyse. Som jeg ser det er problemet ikke viden om hvad vi skal gøre, men at gøre det som er bedst for os. Jeg hjælper bla folk med at ændre vaner så de lever på en måde der giver mere energi, end på en måde hvor de bliver drænet for energi. Stort set alle kender: Spis 6 frugt om dag, fisk 2 gange om ugen, mak 14 genstand, 30 minutter bevægelse om dagen, osv. Men de fleste følger ikke rådene, selv om de udmærke ved at det hvad der er godt for dem og de hvis de gør, vil de føle større tilfredshed og lykke. Hvordan finder vi ind til det sted i os, som faktisk er i stand til at gøre alt og leve lykkeligt? Hvad i os vælger quickfix og selvdestruktion? Måske er det blot at fokusere på at øge din selvindsigt og alt andet kommer af sig selv. Jeg bruger selv et ord som følelsesmæssig uddannelse. Forstå din indre verden er det som skaber alt i din ydre verden. Med mindre vi er heldig med vores forældre eller at have en anden voksen i vores unger år. Hvor lære vi så egentlig at anerkende vores følelser og tanker, og bruge dem til at udleve vores muligheder. Jeg har ikke svaret endnu, men kan mærke at det findes og det er tæt på :-) Tak og kærlig hilsen Erik
Følger du din indre stemme?