Kvindekraft - om at elske for meget

Kvinderne kaster anker i gruppen to gange om måneden. Det fører udvikling med sig, som de kan tage og føle på. Målet er at lære sig selv at kende. På godt og ondt. At få kontakt med selvrespekten og kvindekraften. Når man ved, hvem man i virkeligheden er og tør stå ved sine følelser, er vejen banet for et ligeværdigt parforhold.

Jeg har netop gennemført en terapigruppe for kvinder, der "elsker for meget." Kvinder, som er ensomme og længes efter kærlighed. Kvinder, der tror, at bare de finder en mand, forsvinder ensomheden. Kvinder, der ikke tør søge efter en kæreste, fordi de er bange for igen at finde en, de ikke magter at sige nej til. Kvinder, som - når de har fundet en partner - glemmer sig selv fuldstændigt, fordi partneren og hans behov bliver det vigtigste. Kvinder, der er hundeangst for at blive forladt. Kvinder, der genkender sig selv i bøgerne "Kvinder der elsker for meget" og "Når kærligheden kammer over."

En gruppe med ligesindede kan gøre noget rigtig godt for én. Gruppeprocessen er en "skub-opper." Et vitamintilskud. En følelse af at "være hjemme."

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kvinder der elsker for meget lærer sig selv at kende ved gruppeterapi