Jeg ville nødig undvære levlykkeligt.dk

Lige siden mit første åndedrag på dette site er der løbet en del vand ned i mine tørstige skrivekilder. Dette forum, hvor man kan skrive om det, der lige nu fylder, er blevet en uundværlig del af mit liv. Det virker utroligt inspirerende på mig at hoppe rundt på siden og se, hvor mange forskellige udtryksmåder der er for emner, der ofte handler om det  samme.

Jeg opfatter dét at blogge som at give min gave til jer, og jeg får en gave tilbage ved at få lov at se min tekst publiceret og blive læst. I andre giver jeres bloggegaver, som jeg går ind og åbner. Vi mennesker er skabt til at give hinanden gaver, også ved at kommunikere. Selvfølgelig kan man putte gaverne i skrivebordsskuffen. Men det er synd. Når man skriver, er det - i mit syn - med henblik på, at der er en modtager.

Indimellem opstår der pauser, hvor levlykkeligt får lov at passe sig selv. Livet er foranderligt, der er andre gøremål og arbejde, og nogle dage er bare ikke egnede til skrivning. Men når man så vender tilbage, er processerne stadig i gang på sitet. Så man kan gå til og fra.

I begyndelsen gik jeg ikke så højt op i alt det dér Kong Google-videnskab og SEO. Nu er jeg blevet mere opmærksom og har fanget, at jeg – dels som indehaver af min egen hjemmeside – og som bruger af sitet får flere ting med i købet – bogstaveligt talt - her på sitet. Alene fordi mange logger sig ind hver dag, er levlykkeligt genstand for stor googlekærlighed, en af tidens mest begærede kærlighedsguruer. Så ud over skriveskolen, som jeg glæder mig til, er der den forøgede synlighed for min psykoterapeutiske praksis.

Det koster godt nok noget at blive en af Kongens disciple. Aktivitet. Blogging, markedsføring osv. Og ja, betaling af profil. SEO koster, hvis man ikke selv kan sætte sig 100 % ind i disse googliserede mekanismer. Jeg har prøvet, men er ikke nørdet nok (heldigvis). Og ærlig talt: tiden kan bruges til noget andet, for eksempel til at passe sin forretning, få idéer i badeværelset, holde foredrag, skrive!

Psykoterapi i København er et vidt begreb. En jungle, som det er godt at blive fundet i. Og apropos SEO og synlighed: forleden spurgte jeg min nye klient, hvor hun havde fundet mig. Det var ikke den gode gamle mund-til-øre-metode, som jeg ellers har fået flere på, men nettet, der var hendes redskab. Som bonus, da hun havde fundet min hjemmeside, blev hun opmærksom på mit foredrag "Kvinder der elsker for meget", som hun straks tilmeldte sig.
”Det fandt jeg inde på den dér Levlykkeligt,” sagde hun.
”Nå?” sagde jeg. ”Det lyder da godt.”
Og så smilte jeg mit indre smil.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Dejligt at høre, hvor meget du har ud af at blogge, både personligt og i din virksomhed. Kh. Lykke

Hej Lykke. Tak for din kommentar. Ja, skrivning er en dejlig hobby og et godt redskab til mangt og meget :-). Kh Alice

Jeg ville nødig undvære levlykkeligt.dk. Psykoterapi i København er et vidt begreb - en jungle som det er godt at blive fundet i.