Levlykkeligt.dk i Magasinet Psykologi

Så er PSYKOLOGI januar nummer på gaden med en dobbeltside artikel fra levlykkeligt.dk. Denne gang er det forfatter Sebastian Overgaard’s blog der blev udvalgt af MAGASINET PSYKOLOGI. Artiklen har logo og reference til levlykkeligt.dk.

Magasinet PSYKOLOGI fremhæver:

"Hvis du vil læse flere tekster af professionelle selvudviklingseksperter som dette, så klik ind på www.levlykkeligt.dk. Her kan du også skrive en blog og gøre reklame for kurser. Vi har indgået samarbejde med portalen, så de bedste indlæg eksponeres i PSYKOLOGI… i næste nummer bringer vi endnu et indlæg fra www. levlykkeligt.dk med fokus på selvudvikling. Det kan være vi vælger dit!!!"

PS: Dertil udvælger Magasinet PSYKOLOGI også blogs fra Levlykkeligt.dk som publiceres på deres facebook fanpage. Hver uge. Klik her: Magasinet Psykologi facebook fanpage 

Vi er super glade for det redaktionelle samarbejde, der både er til alles gensidige glæde og samlet set alt andet lige styrker hele feltet: personlig udvikling og livskvalitet.

Så en stor tak til alle jer bloggere!

Værd at bemærke:

Magasinet PSYKOLOGI udvælger blogs og artikler skrevet af Pro og Super Pro profiler – ikke blandt Free profiler. Dette valg har intet at gøre med at det kvalitative indhold af blogs, men skyldes alene hensynet til de (nye og tilbagevendende læsere; p.t. over 30 000) som besøger Levlykkeligt. dk. Klikker besøgene videre for at læse om bloggeren bag er informationsværdien næsten = 0. Free profilen har max. kun 200 tegn, ingen link til hjemmeside osv.; dette giver en yderst begrænset informations – og signalværdi når der nu udvælges blandt ”selvudviklingseksperter”. Bliver det dig der kommer i Magasinet bliver det nemlig både med dit portrætbillede og link til din levlykkeligt profil hvor læsere gerne skulle kunne læse mere om dig, finde din mail og link til din egen hjemmeside. 

Hvis du ikke skulle have opdaget det, så får du på Levlykkeligt Web- og Skriveskole en unik hjælp og service: skrivemetoder, refleksioner og konkrete anvisninger som tjener som inspiration til at skrive bedre blogs – eller bare til at komme i gang med at blogge. Du kan læse mere her: Levlykkeligt Web og Skriveskole skole

Lad os sammen gå et forrygende (for)år i møde.
Pas godt på jer selv og hinanden.

Team Levlykkeligt

PPS. Du er meget velkommen til at sende denne blog til en ven, eller kollega, eller sprede den fx på Facebook væg: enten ved at klikke på fb ikonet herunder eller ved kopiere url'en i browseren og sende den.

 

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Levlykkeligt.dk og Magasinet Psykologi har indledt samarbejde. Læs mere her