Blog

Elsker du at skrive på nettet, fx på din egen blog, og vil du gerne have flere læsere? Så vil Magasinet Psykologi og Levlykkeligt Portalen gerne give dig muligheden for at komme stort og bredt ud med dine tekster.

Magasinet PSYKOLOGI er stor fan af Levlykkeligt: værdigrundlaget, missionen og al den aktivitet og faglige professionalisme der er i de mange blogs og artikler. I årevis har dette redaktionelle frugtbare samarbejde bestået i at Magasinet PSYKOLOGI udvælger blogs fra Levlykkeligt hver uge til facebook side og én om måneden til det trykte Magasin PSYKOLOGI.

Så skriv om det du brænder for, eller skriv gode råd fx med en overraskende vinkel koblet til ny forskning, eller skriv en personlig historie.

Hver uge bliver udvalgte blogs fra Levlykkeligt.dk publiceret på Magasinets Psykologi’s facebook fanpage - og derefter spredt til Levlykkeligts tusindvis af kontakter på Sociale medier. Klik her for at komme til: Magasinet Psykologi facebook fanpage 

Bliver det dig der kommer i det trykte Magasinet bliver det både med dit portrætbillede og link til din Levlykkeligt profil plus tydeligt link til din egen hjemmeside. 

Magasinet PSYKOLOGI udvælger læsestof lang tid i forvejen og spørger altid om lov fra skribenten først gennem Team Levlykkelig. Begynd derfor allerede nu med at blogge. På Levlykkeligt får du masser af skriveværktøjer, tips og virkemidler på Levlykkeligt Web-Skole. 

Er du ikke allerede ombord, så tjek mulighederne ved at klikke lige her: Professionel Ekspert Profil


Pro og Super Pro profiler
Magasinet PSYKOLOGI vælger mellem blogs og artikler skrevet af Pro og Super Pro profiler. Skulle du endnu ikke have en Pro eller Super Pro profil, kan du læse mere ved at klikke her: Vælg Profiltype på Levlykkeligt

Sådan kommer du i gang med at skrive gode blogs

Du finder hjælp, inspiration og læseraktiverende virkemidler på Levlykkeligt Web- og Skrive Skole til at skrive klart, personligt, og levende. Skriveskolen følger gratis med en Pro og Super Pro profil. Læs her mere om Levlykkeligt Skriveskole

PS. Skulle du kende andre gode skribenter, så er du meget velkommen til at sende muligheden for at blive udvalgt af Magasinet Psykologi til fx en ven eller kollega eller dele oplysningen fx på Facebook enten ved at klikke på ikonet herunder eller ved kopiere url'en i browseren og sende den.

God Skrivelyst

Kærlig Hilsen
Team Levlykkeligt og redaktionen på Magasinet Psykologi

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gå ind og følg os på Facebook på www.facebook.com/psykologimagasinet :-) Kh. Charlotte, Psykologis redaktionschef __________________________

Charlotte Heje Haase, Skrivementor og forfatter

Magasinet PSYKOLOGI og Levlykkeligt - bliv udvalgt blogger. Deltag her