Gentagelsens ulidelige skønhed

Nogle gange gentages specifikke ting i dit liv.

Det er som regel de ting som ikke gavner dig du får øje på, og som efterlader dig tilbage med spørgsmål som hvorfor mig? Hvad har jeg gjort for at fortjene det?

Godt. Det betyder du har fået øje på det. Hvad gør du så? Lader du det passerer eller gør du noget ved det!? Hvis du lader det passere, kommer det jo igen og gentagelsen har det med at eskalere, indtil du opfanger ”et vink med en vognstang!”.

Formålet er, at du skal lære noget af det og det kan godt være svært at se hvad det er du skal lære. Men begynder du at spørge dig selv om det, så får du også svar. Spørgsmålet er så hvor god du er til at lytte til dig selv?!

Essensen er, at du går imod det du har lyst til fordi du er bange for at miste.
At du ikke reagerer på din indre ja- eller nejsiger og derfor fortsætter i noget som er usundt. 

Men du kan rent faktisk ændre det som gentager sig, også selv om du tror det er ude af dine hænder. Det første skridt er, at du tager ansvar for dit eget liv og ikke lader det være noget som du ikke har kontrol over, eller f.eks giver andre skylden for det som plager dig.

For at ændre dit liv skal du være en aktiv spiller i det!

Det kan betyde, at du skal af med nogle overbevisninger om hvordan tingene hænger sammen. Du skal blive bedre til at lytte til dig selv og du skal reagere på dine behov. Og ja det kan betyde at du skal sige farvel til nogle ting undervejs. Hvis du ikke er klar til det, så vær sikker på at du nok skal få en chance til.

Det er jo det smukke ved gentagelser. __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gentagelsens ulidelige skønhed