Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Fortiden og fremtiden mødes i Fords nye Mustang

Dette indhold er sponsoreret

De seneste par år er der sket helt enormt meget på bilmarkedet, og især elbiler er blevet uhyre populære. Med de elektriske motorer får man en kraft som man ikke tidligere har kunne opnå i de klassiske benzinmotorer, men innovationen stopper ikke ved motorerne, for også de designmæssige elementer samt interiøret har fået et ordentligt nøk opad, og især den nye Ford Mustang el bil er et rigtig godt eksempel på lige netop dette. Her mødes de allerbedste kvaliteter fra den historiske Ford Mustang med de nyeste teknologier fra elbilernes verden, og bliver til Fords nye store satsning: Ford Mustang Mach-E. 

Et historisk udgangspunkt 

De fleste mennesker kender til Ford Mustang og Nissan Qashqai”. Selv hvis du spørger en person, der overhovedet ikke interesserer sig for biler, vil de sandsynligvis have en idé om, hvad en Ford Mustang er. Det er simpelthen en så historisk bil, og selvom man netop ikke interesserer sig for biler, kan man sikkert se det ikoniske Mustang-logo for sig, når man begynder at snakke om Ford Mustang. Det er med udgangspunkt i denne historiske bil, at Fords nye Mustang Mach-E har sit design, og det ses tydeligt. Her får man en SUV med muskel-bil-lignende designelementer, der uden tvivl skiller sig ud fra alt andet på de danske veje. 

Erfaring er lig med kvalitet

Ford er et historisk brand, og de har mange årtiers erfaringer med at bygge biler, som vi danskere elsker. Både Ford Fiesta og Ford Focus kører rundt på de danske veje i tusindvis, og har gjort det i generationer, og der er stor sandsynlighed for at vi kommer til at se det samme med den nye Ford Mustang. Der er nemlig ikke tvivl om, at Fords mange års erfaring har haft en indflydelse på kvaliteten af denne nye bil, for her er alt i top. Lige fra de sporty designelementer uden på bilen, til den tårnhøje kvalitet i kabinen.

Elbiler er fremtiden

Ford Mustang blev kendt som en bil, der slet og ret havde hestekræfter, som ikke tidligere var set. Den kørte fra alle andre på vejene, og bilen blev lige netop derfor så historisk. Det kan sagtens ske, at det samme bliver tilfældet med den nye Ford Mustang Mach-E, for med en batteridrevet elmotor får man nogle hestekræfter, som man ikke tidligere har set. Når du trykker speederen i bund, flyver bilen afsted uden et splitsekunds forsinkelse. Det skal opleves, før man ved, hvordan det føles. 

 

Relaterede artikler efter områdeFortiden og fremtiden mødes i Fords nye Mustang