Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Forretningsudvikling for kvinder - få hjælp her

Blog forfatter

Gratis råd til forretningsudvikling for kvinder - læs min mini ebog med tre nøgler!

Det kan virke overvældende at holde styr på alt det, der skal til for at få en velfungerende forretning eller praksis om du vil, hvis du er behandler, coach eller rådgiver. Det kan hjælpe rigtig meget at strukturere det, der skal til og så bevidst vælge, hvor du skal lægge dit fokus lige nu.

Jeg har arbejdet rigtig meget med at udvikle min forretning. Jeg har også arbejdet rigtig meget med mit mindset og mine overbevisninger, for at blive god til at lave forretning samtidig være tro mod den person, som jeg nu engang er. Kreativ, følsom og lidt introvert på den ene side, nysgerrig og handlekraftig på den anden.

I de sidste 6 år har jeg udviklet en metode, der får det at lave forretning til at være positivt og dejligt og ikke mindst, giver de resultater jeg sætter mig for.

Der er primært tre ting, jeg har fundet ud af du skal have styr på, for at få den succes med din forretning, du fortjener. Hvad de tre ting er, giver jeg dig svaret på i min mini E-bog: 3 nøgler til at få din forretning på skinner – som jeg selv bruger hver dag.


Med et overblik ved du, hvad der tjener dig bedst at gøre for din forretning, så du kan bruge mest muligt tid på at arbejde i din forretning. Altså med dine kunder eller klienter. Det er jo trods alt det, du sikkert er mest passioneret omkring.

 3 nøgler til at få din forretning på skinner

Du får adgang til mini ebogen 3 nøgler til at få din forretning på skinner, klik her 

 

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Forretningsudvikling for kvinder. Få hjælp her