Formålets kraft - hvad driver dig?

For først var jeg inspireret og begejstret. Derefter spændt. Siden frustreret, modløs og (tæt på) lettere deprimeret. Som pludselig afløstes af spirende lethed og fornyet inspiration. For endelig at lande i stor glæde, opløftelse og dyb taknemmelighed.

Taknemmelighed over at livet endnu engang drejede mig uden om et seriøst forsøg på at sætte et projekt i søen, der ikke var i fuldstændig overensstemmelse med mit dybeste formål og drivkraft.

På et kursus forleden gik den pinlige sandhed for alvor op for mig. Jeg havde undgået at tage min egen vigtigste medicin: At spørge mig selv HVORFOR?

At spørge mig selv, HVORFOR det var vigtigt for mig at bringe ”Uddannelsen til SkyggeCoach for coaches og terapeuter” til verden.

Og da jeg herefter kiggede godt og grundigt indad, og stillede mit hjerte dette spørgsmål, blev det endnu engang krystalklart for mig, at det vigtigste formål med ALT hvad jeg laver, er at hjælpe mennesker med at leve fra deres hjerte og skabe bedre relationer. Til sig selv. Til hinanden. Og ikke mindst til deres Sande Selv. 

For jeg tror ikke på, at vi for alvor kan ændre, hverken os selv eller verden, hvis vi ikke tager vores hjerte og vores åndelige aspekt, alvorligt. Kun i hjertets ubetingede kærlighed og accept, kan vi for alvor finde fred, når livet ikke går, som vi havde tænkt os.

Når vi lever fra hjertet, er vi autentiske.

Når vi lever fra hjertet, respekterer vi automatisk både os selv og vores relationer.

Når vi lever fra hjertet, kan vi både mærke og markere vores egne grænser - og respektere andres.


Jeg tror helt ind i min sjæl på, at verden vil blive et bedre sted at være, hvis vi begynder at leve fra hjertet og skabe kærlige og fredfyldte relationer til os selv og hinanden.


Og selv om dette selvfølgelig ikke var en total ny og overrumplende nyhed for mig, kunne jeg se, at jeg ikke havde fokuseret nok på dette i beskrivelsen og udformningen af uddannelsen.

Jeg er nemlig, mest af alt, ude på at tiltrække mennesker, der brænder for det samme som mig.

Mennesker som elsker at arbejde med mennesker. Mennesker, der uanset erfaring og uddannelsesbaggrund, er parat til at tage det fulde ansvar for deres liv og relationer.

Og som BRÆNDER for at medvirke til at skabe ærlige og fredfyldte relationer i verden!  Uanset, HVOR de måtte arbejde, og uanset HVEM de måtte arbejde med. 

For når vi arbejder med at forvandle de blokeringer, der står i vejen for, at vi kan åbne hjerterne for både os selv og hinanden, begynder verden for alvor at ændre sig.

Når vi ikke længere peger på ”de andre” som ophavsmænd til vores problemer.

Når vi for alvor begynder at tage ansvar for vores liv og relationer, baner vi vejen for at verdens frygt og aggressioner kan blive afløst af kærlighed og accept.

Og tænk engang hvis kærlighed kunne blive det styrende princip på jorden….., måske ikke i morgen eller i overmorgen. Men engang!

Sådan en verden ville jeg elske at give videre til mine børn og alle deres efterkommere….!!

Så derfor besluttede jeg til sidst ikke blot at rykke uddannelsen, da holdet ikke blev fyldt op,  men at omtænke hele ”konceptet”. 

Og det er jeg så i fuld gang med. 

Denne gang vil jeg så i højere grad lade det spire frem indefra, i stedet for at prøve at regne det ud og forcere det. Og jeg kan hilse og sige, at det føles helt og aldeles RIGTIGT, og at jeg glæder mig til at kunne ”barsle” med den nye version, når den er klar!

 

Hvornår har du sidst spurgt dig selv HVORFOR?

Det er fantastisk at mærke, den energi og kraft, der ligger i at være i direkte kontakt med vores  formål. 

Og hvis du ikke allerede gør det, kan jeg kan kun anbefale dig, at stoppe op indimellem og spørge indad. 

At spørge dig selv HVORFOR?. Igen og igen. 

 

Spørge dig selv og dit hjerte:

Hvorfor laver jeg det jeg gør? 

Hvad er det vigtigste for mig at bidrage med, i min familie, på jobbet, sammen med mine venner, og i samfundet? 

Hvad er mit ”blueprint”, mit helt særlige talent og formål, som ikke findes magen til noget andet sted på jorden? 

At kende dit helt personlige og dybeste HVORFOR, er det kompas, der kan lede dig tilbage på sporet, når du er faret vild.

Der kan give det meningsløse fornyet mening, og give dig mod og styrke til at træde ud af din komfortzone og ind i det ukendte. 

De hjerteligste hilsner

Lone 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Formålets kraft - Hvad driver dig? Læs på Levlykeligt.dk