Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Forkæl dig selv med en hudplejeserie fra Rudolph Care

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Livskvalitet forbindes ofte med noget, der skal komme indefra. Men faktisk kan livskvalitet komme til udtryk i mange forskellige afskygninger - et af dem er fx at passe på dig selv og dit ydre, så du kan være tilfreds med det, du ser i spejlet hver morgen.

Nu har du muligheden for at forkæle dig selv med det store udvalg af luksuriøse produkter til både krop og ansigt fra Rudolph Care og glæde dig til at mærke forskellen, når du får fingrene i et lækkert kvalitetsprodukt. 

Produkter med fokus på bæredygtighed og økologi

Rudolph Care er et dansk mærke, og det er derfor din bedste garanti for et godt kvalitetsprodukt, der samtidig har stor fokus på økologi og bæredygtighed i produktionen. Alle produkter fra denne hudplejeserie er nemlig: 

  • Svanemærkede
  • COSMOS-certificerede (økologiske)
  • Markerede som Vegan Trademark, der betyder, at de ikke indeholder animalske ingredienser, ligesom de heller ikke bliver testet på dyr
  • Bæredygtige og udviklet med særlig fokus på at minimere aftrykket på miljøet

Du kan derfor være helt tryg i dit brug af produkterne fra Rudolph Care og købe dem med god samvittighed velvidende om, at der er taget højde for det hele. 

Find de produkter, der matcher din unikke hudtype

Med det store udvalg af produkter, som er tilgængelige inden for hudplejeserien, kan det være en ren jungle at finde rundt i på egen hånd. Derfor kan det være en god idé at få foretaget en hudanalyse, så du er helt sikker på at få fat i det rigtige produkt, som kan få de bedste sider frem hos dig. Du kan købe dig til en professionel hudanalyse hos din nærmeste kosmetolog, eller du kan være heldig at støde på arrangementer, hvor der tilbydes gratis hudanalyser - fx på apoteket, i Magasin eller til messer rundt omkring i landet.


 

 

Relaterede artikler efter områdeForkæl dig selv med en hudplejeserie fra Rudolph Care