Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

Foredrag: Selvkærlighed - hvorfor, hvad og hvordan. Nykøbing Sjælland

21/08/2019 - 19:30

Kom og tilbring et par timer i selvkærlighedens tegn. Vi slutter aftenen af med en øvelse i at tage selvkærlige valg og en selvkærligheds-meditation.

Foredragets indhold 

I de sidste mange år har vi hørt fra mange forskellige sider, at en vigtig del af livet i den nye energi på Jorden, er at vi bliver bedre til at elske os selv. Altså at vi lærer at praktisere selvkærlighed. I løbet af aftenen kommer vi ind på følgende spørgsmål:

 

  • Hvorfor er det så vigtigt - for ikke at sige nødvendigt - at vi lærer at praktisere selvkærlighed her i den nye feminine energi, som også kaldes sjælens energi?

  • Hvorfor er evnen til at praktisere selvkærlighed det - måske - vigtigste element i vores livsformål, individuelt og kollektivt?

  • Hvilke særlige udfordringer har vi, der godt kan li at hjælpe andre - og verden - med selvkærligheden?

  • Hvad er selvkærlighed egentlig? Er det bare en omskrivning af god, gammeldags egoisme, nu i nye spirituelle klæder? Eller rummer evnen til at elske os selv nogle helt nye dimensioner, som rækker langt ud over det, vi kender som egoisme og selvoptagethed?

  • Og – sidst men ikke mindst: Hvordan øver vi os i at praktisere selvkærlighed? Hvilke del-elementer består selvkærligheden af, og hvordan bruger vi dem i dagligdagen?

 

PRIS: 100 kr.

 

TILMELDING: Skriv en mail på hello@empoweryou.dk eller en sms til 26 18 10 36 med besked om, at du ønsker at deltage. Betal de 100 kr. med mobilepay til samme nummer - eller kontant ved indgangen, hvis du ikke har mobilepay.

OBS: Jeg afholder kurset Træn din selvkærlighed over 2 x 4 timer i Nykøbing Sjælland d. 28. august og 25. september, begge gange kl 18-22.

Hvis du er i tvivl om, kurset er noget for dig, vil du vide det, når du har hørt foredraget. Læs mere om kurset her: https://www.moola.dk/arrangement/kursus-traen-din-selvkaerlighed/

OBS: Hvis du både deltager i foredrag og kursus er foredraget gratis. Du får du dine 100 kr. tilbage når du betaler kursusprisen. Mere om det til foredraget.

Jeg glæder mig til at se dig til både foredrag og kursus - og dele selvkærlighedens mysterier og gaver med dig :-)

 

Mange hilsner ianneia http://www.empoweryou.dk

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Foredrag om selvkærlighed