Spirituel biolog Lise Evald Hansen

Foredrag: Min spirituelle krop. Bag om sundhed og sygdom (Ruds Vedby)

16/05/2017 - 19:00
Har du nogensinde tænkt på, hvorfor healing, tankefeltterapi og andre former for energimedicin virker på vores kroppe? Spirituel biolog Lise Evald Hansen har et bud. 

Ved at koble moderne biologi med kvantefysik, åndsvidenskab og ældgammel visdom byder hun på en nytænkende opfattelse af vores krop og de dybereliggende årsager til sundhed eller sygdom. Det kalder hun Spirituel BiologiTM.
 

Det hele startede, da Lise blev ramt af kræft som kun 25-årig og var skeptisk overfor lægernes svar på hvorfor: ”Kræften ligger i dine gener.” Det er nu 27 kræftfrie år siden. Gennem årene har Lise søgt sammenhænge og svar dels via indgående research på tværs af den etablerede og den knap så etablerede videnskab, dels gennem mange års selvudvikling og uddannelse indenfor kropspsykoterapi, METAsundhed og Theta Healing. Nu deler hun sine erfaringer og sin viden. 

Velkommen til et underholdende og humoristisk foredrag for behandlere og andre, der søger kropslige og universelle sammenhænge - på videnskabeligt grundlag.

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål, udveksling af erfaringer og kommentarer. 

Tid: Tirsdag d. 16. maj kl. 19.30-21. 

Sted: Brighton clairvoyance, Rudsgade 36c, 4291 Ruds Vedby. 

Pris: 149,- kr.
 
 

__________________________

Spirituel biolog Lise Evald Hansen
web: www.liseevaldhansen.easyme.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Min spirituelle krop. Bag om sundhed og sygdom.