Foredrag i Aalborg: Mit liv med Hverdags-Psykopater

30/10/2017 - 18:30
Har du været i nærkontakt med en psykopat/narcissist? Og har du brug for at vide, hvad det var for en damptomle, der ramte dig?

Jeg fortæller med eksempler fra mit eget liv om, hvad en hverdags-psykopat er for et menneske. Hvordan de opfører sig, og hvad der kendetegner dem.

Jeg giver dig en indsigt i, hvordan du kan vide, om du har én af disse følelsesmæssige vampyrer i din nærhed. Og ikke mindst, hvad de gør ved dig og din mentale sundhed.

Og jeg fortæller om, hvad jeg har gjort for at slippe fri fra den ubehagelige dans med en hverdags-psykopat. Og hvordan jeg har genvundet kontrollen over mit eget liv.

HVEM VIL FÅ GLÆDE AF DETTE FOREDRAG?
Foredraget er for dig, der ønsker at få en viden om psykopaters adfærd, og som ønsker at forstå, hvordan denne adfærd påvirker alle omkring psykopaten. Uanset, om det er et familiemedlem, en ven, en kollega – eller du i dit job kommer i berøring med psykopater og deres ofre – så får du et overblik, en viden og en større forståelse af de psykiske spil, der foregår omkring en psykopat. Og du får en ide om, hvad der skal til for at komme ovenpå igen efter mødet med en psykopat.

Har du allerede læst alt om psykopater, og har brug for konkret hjælp til at frigøre dig fra en psykopat, eller komme til hægterne igen efter mødet med en psykopat, så vil jeg anbefale mine mentorgrupper.

OM HVERDAGSPSYKOPATER
Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og de gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem.

OM MIG
Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni. 

Som voksen har jeg haft en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det hele fint ud med uddannelser, fin karriere og store smil…

Læs meget mere og bestil din plads her: http://kend-din-psykopat.dk/hverdags-psykopater/

 

__________________________

Alexa Peary
Mentor, Formidler & Executive Coach
Besøg http://kend-din-psykopat.dk/ og http://www.peary.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Foredrag om at vokse op med psykopater og hvordan jeg overlevede