Helsehuset Namaste i Lyngby

Foredrag: Følelser som skaber sygdomme Hotel Frederiksværk

15/11/2018 - 19:21

Jeg (Naeem Sundoo indehaver af Helsehuset Namaste) har gennem 20 år helbredt utallige lidelser, som var skabt af blokerede følelser eller følelser som ikke var blevet udtrykt. Lige fra div. smerter, knæskader, angst, stress, depression, tinnitus, migræne og kræft etc.
Se over 200 videotestimonials på min side på Facebook, https://www.facebook.com/NamasteHelsehuset/

Personligt har et jernhelbred. Jeg er ikke kommet sovende til det, men har studeret mig selv, min krop og følelser og har været god til at acceptere forskellige ubehagelige oplevelser og haft let ved at give slip og komme videre.

Efter at have healet over 8000 personer har jeg tilegnet mig en viden, som kan være guld værd for dig, som ønsker at blive rask eller gerne vil bibeholde dit gode helbred resten af dit liv.
Videnskabsfolk er inde på at mellem 95-98 % af alverdens sygdom skyldes stress.
Stress er mange ting. Bekymringer er stress. At ikke kunne udtrykke sine følelser for sin nærmeste eller folk som kaster giftpile på en, giver også stress. At have et lavt selvværd. Stress over sin økonomi, ægteskabet, venskaber, arbejde. At ikke føle sig elsket, accepteret eller værdsat.
Når man bliver bedraget eller oplever utroskab.

Der er mange måder vi kan stresse på. At ikke kunne give slip på fortidens hændelser. Ofte er stress relateret til nogle følelser, som mange ikke er gode til at give udtryk for. Mange mennesker bliver indebrændte og bitre over at de ikke kan udtrykke, hvad andre gør ved en eller manglende succes i livet. Mange af disse følelser som, stress, angst, lavt selvværd, manglende kærlighed, at ikke føle sig forstået, ked-af-det-hed, vrede, sorg,svigt, had, nag etc. Skaber en indre kemisk proces af rastløshed, uro og anspændthed.

Logik: Er du glad, så skaber kroppen energi. Er du ked at det, vil kroppen miste energi. Er det ikke følelser som styrer?

Kroppen er skabt til at genskabe sig selv. Denne aften vil du få redskaber og meditative teknikker, som kan helbrede dig og holde dig sund og rask.

Lægevidenskaben har gjort store fremskridt og kan meget godt, men de taler ikke om følelser, det er de ikke gearet til.

Ifølge videnskabsmanden, cellebiolog Bruce Lipton) som har skrevet bogen “intelligente celler” Påstår at 98 % af samtlige sygdomme i verden skyldes stress og socialarv, da vi kopier vores forældre også deres sygdomme. Bruce Lipton har bevist at dine tanker ændrer dine gener. Så du skal ikke hoppe på at lægen spidser dig af med at din sygdomme er arveligt. Det er for billigt sluppet af lægen.

Dr W Douglas Brodie har i over 28 år arbejdet med flere tusinde kræftpatienter og erkender at følelser har en stor indflydelse på sygdom.

Denne aften vil jeg også heale nogle af deltagerne for smerter og skavanker og demonstrere tankens kraft. Det er der sat en halv time af til. Hvis du kan beskrive din smerte som om der sidder en genstand i kroppen. Kniv, nål, syl, hjelm over hovedet, sten maven etc.

Sted: Hotel Frederiksværk Torvet 6 - 3300 Frederiksværk
Den 15. november 2018 kl. 19.00 - 21.00

Pris 190 kr.
Billetter: https://billetto.dk/e/foredrag-folelser-som-skaber-sygdomme-billetter-313280?utm_campaign=facebook&utm_medium=social&utm_source=billetto-b2c-socialshare#_=_

__________________________

Helsehuset Namaste
Lyngby Torv 5
www.lifeisgreat.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Følelser som skaber sygdomme af Naeem Sundoo. 20 års erfaringer som healer