Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Fokusér på dig selv

Øg fokus på dig selv og oplev hvordan stressen og alle tankerne der løber rundt i hjernen formindskes. Vi giver her nogle gode råd til hvordan du gør.

Lyt til dig selv

En af de allervigtigste ting er at lytte til dig selv. Vær opmærksom på de signaler som både din krop og dine følelser sender dig.

Vi har ofte en tendens til at ignorere disse signaler, som rent faktisk er skyld i øget stress og frembringer smertefulde følelser som skyld, angst og vrede.

Vil du komme i balance, er det derfor nødvendigt at fokusere på disse signaler, og erkender og accepterer dem, ligegyldigt hvor svært det kan være.

Erkender og accepterer du nemlig de følelsesmæssige og fysiske smerter, formindskes smerterne automatisk i din hjerne, og du kan du aktivt gøre noget ved dem.

Forkæl dig selv

Alt for ofte glemmer vi i en travl hverdag at fokusere på os selv, og har i stedet et fokus på at please vores nærmeste og nå karrieremæssige mål.

Selvom det er vigtigt, er det langt vigtigere, at du også forkæler dig selv. Dette giver nemlig en større selvtilfredsstillelse, øger din selvtillid, og giver dig et bedre overskud i hverdagen til netop at nå alle dine mål og give tid til dine nærmeste.

Du kan forkæle dig selv på mange forskellige måder. Tag ud på shopping, og forkæl dig selv med noget nyt tøj, som du kan føle dig lækker i, få lavet en tandblegning og opdater dit smukke smil eller tag en veninde i hånden og nyd hinandens selskab mens du bliver forkælet med dejlig massage og en spabehandling.

Afsæt tid til dig selv

I forlængelse af selvforkælelse, er det også vigtigt, at du sætter tid af til dig selv, hvor du kan slappe af og geare ned.

En travl hverdag kan nemlig ofte lede til stress, som efterhånden er blevet meget normalt i vores samfund, og vil du undgå dette og forøge dit velvære, så sørg for at have en specifik tid hvor du dyrker dig selv og en hobby.

På denne måde kan du slappe af og din hjerne kan slå fra, og du kan nyde din yndlingshobby. Det behøver ikke at være noget stort, hvor du tager til kursus, dyrker en sport eller andet, men kan blot være en times tid derhjemme, hvor du laver noget, som du holder af.

Det kan eksempelvis være at tegne, at strikke, være kreativ med Hama perler eller noget helt fjerde.

Uanset hvad du laver, er det blot vigtigt, at du har noget ”mig-tid”.

Tag ansvar

Det er vigtigt, at du selv personligt tager ansvar for dine følelser, idet du på denne måde bliver mere selvstyrende og styrker din uafhængighed.

Lad derfor være med at give andre ansvar for dine følelser, og tag i stedet selv ansvar for dem. På denne måde kan du styre dit liv hen i en mere positiv retning.

Samtidig har du dermed også mulighed for at sætte en grænse for hvor meget andre kan påvirke dig og dit velvære, men anerkender også, at udefrakommende faktorer kan påvirke dit liv, dog uden at du bliver slået helt ned af det – i stedet tager du hånd om problemet og løser det.

I forlængelse heraf, er det også vigtigt, at du forsøger ikke at lade dig blive påvirket af hvad andre siger eller synes om dig – det vigtigste er, at du selv er tilfreds med dig selv og dit liv.

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Fokusér på dig selv