Fly, relax & recharge: Aerial- og Hatha Yoga Retreat på Møn

23/11/2018 - 15:00

Aerial og Hatha-retreat på Møn

23. – 25. november 2018

Fordyb dig i Hatha, Aerial Yoga og Meditation i vidundelige omgivelser på smukke Møn. En  weekend med fokus på genopladning og lys i hjertet i den mørke tid. Kom helt ned i gear og find energi og glæde før julemåneden med supersund mad, leg i slyngen og meditation i mørket.

Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Om eftermiddagen den mere legende og dynamiske Aerial-yoga, der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet.

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormonerne. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen.

Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen bliver svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og den først Aerial-time arbejder vi sammen i par, så alle kan vænne sig til slyngen i trygge rammer. Begyndere som øvede er velkomne.

Vi mediterer ifm. med hver yogatime og igen om aftenen før en nærende søvn i Mønstilheden. Meditationen er guidet hele vejen igennem, udfra enkle mindfulness-teknikker.

Midt på dagen er der mulighed for at vandre ved havet, se Møns klint eller bare slappe af ved kaminen. Strandgården er et charmerende gammelt bindingsværkshus med store og hyggelige dobbeltværelser, samt få enkeltværelser og en smuk yogasal. Gården er omgivet af en stor gammel have med frugttræer og ligger helt nede ved Østersøen på Raabylille Strand.

Møn byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint og Nyord nok er de største. Herudover er der mulighed for at prøve lokale aktiviteter som f.eks. ridning på islandske heste, besøg på vingård i nærheden og meget mere.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. Vi har egen kok, og deltagerne hjælper til en gang hver (skemalagt), med madlavning og opvask.

Yogaferie-info:

Underviser: Sisse Siegumfeldt
Start: Fredag d. 23. november kl. 15
Slut: Søndag d. 25. november kl. 15

Pladser: 13 (ud af 14)

PRIS For ca. 11 t. yoga incl. kost og logi:

Dobbeltværelse pr. pers. 2800,-
Enkeltværelse pr. pers. 3400,-

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Fly, relax & recharge: Aerial- og Hatha Yoga Retreat på Møn blå himmel yoga flyv, svæv, slap af, giv slip og tank op