Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Find glæde der, hvor du er

Det er en almindelig og velkendt følelse at hele tiden ville mere og ikke være tilfreds med der, hvor man er på nuværende tidspunkt. Man ser hele tiden frem mod en ny ting og lever ikke altid i nuet. Det er vigtigt at være glad der, hvor man er nu.

Et billede, der indeholder træ, udendørs, græs, sport</p />
</p><p>Automatisk genereret beskrivelse

Hvad er du utilfreds med?

Hvis du hele tiden sigter mod dit næste mål, som du skal nå, før du er tilfreds og kan være glad og lykkelig, kan hverdagen hurtigt blive ligegyldig, kedelig og langsommelig.

Hvis du aldrig er glad for der, hvor du er, kan du ende med at være meget utilfreds og stresset. Dette kan påvirke din selvopfattelse, dit humør, dine omgivelser og din sundhed. Det er normalt at stile efter specifikke ting, eller at sætte nogle kort- og langsigtede mål du vil nå, men det ene skal ikke overtage det andet hele tiden.

Det er også i orden at være utilfreds med ting i dit liv, men det er vigtigt at finde ud af, hvad du er direkte utilfreds med, og som du vil ændre, og hvad du bare kunne tænke dig anderledes i fremtiden. Derfor er et godt tip at notere de ting, du er utilfreds med og strege de andre ud og leve i nuet.

Skab forandring for dig selv

Hvis du hele tiden vil opnå nye ting eller nå en masse ting på samme tid og på én gang, kan det i værste tilfælde udløse følelsen af stress, angst eller depression. Det er desværre noget, flere mennesker døjer med.

Der er dog ting, du kan gøre for dig selv for at få det bedre, hvis du er kommet helt derud. Det er meget sundt at italesætte sine tanker og komme ud med sine problemer.

Mange gange kan det være fint at snakke med et familiemedlem eller en ven, men ofte kan det også være nyttigt at snakke med en udefra, som ikke har en holdning til dig og derfor er objektiv.

Mange psykologer er specialiseret i at skabe forandring for folk med tankemylder, depression eller angst. De kan give dig konkrete værktøjer til at håndtere dine tanker og få vendt dem til mere positive og nyttige tanker.

MIND CPH er en privat psykologpraksis i indre København, der fokuserer på metakognitiv terapi og som har skabt gode resultater for andre med lignende problematikker.

Hvis du føler, at du har brug for en professionel at tale med eller for nogle konkrete værktøjer til at håndtere din modgang, så se hvad Mind CPH kan tilbyde.

Det perfekte sted til din næste fest eller konference

Det er vigtigt at fokusere på de ting, der gør dig glad. Minder fra fester, store begivenheder og glade stunder er dejlige at have, og det er minder, man aldrig glemmer. Det er derfor sjældent en dårlig ide at holde fest, hvis du har en anledning.

Hvis du er et sted i livet, hvor du skal giftes, eller du har en fødselsdag rundt om hjørnet, du gerne vil fejre, er det oplagt at invitere venner og familie og holde et brag af en fest.

Smukke omgivelser er et vigtigt element i festen, hvad end det er en fødselsdag, et bryllup eller konference i forbindelse med arbejde. Hvis du er ansvarlig for at booke lokale til erhvervsmæssige formål, er flotte omgivelser også med til at give mødet eller konferencen et pift.

Et gods, der har det hele til private fester eller erhverv, er Sonnerupgaard på Sjælland. Læs mere, om hvad der kan gøres for, at din fest helt uforglemmelig her på Sonnerupgaard.

 

Relaterede artikler efter områdeFind glæde der, hvor du er