Om netværket og filosofien


Netværket for livskvalitet

LevLykkeligt.dk er mødestedet for alle der deler interesse for wellness, personlig udvikling, og fysisk velvære. Om du professionelt arbejder med at gøre verden til et bedre sted at være, eller du er på udkig efter inspiration, ydelser, anbefalinger m.m - alle i netværket er i kontakt! Vi spørger, svarer, skriver blogs, kommenterer, beskriver os selv og giver vores bidrag for at berige verden.

Find veje til udvikling. Find din terapeut, din meditationsgruppe, din økologiske the – eller nye venner. I det voksende marked af rådgivere, trænere, behandlere og produkter åbner LevLykkeligt.dk op for en ny og frisk gennemsigtighed.

Er du professionel

Som professionel træder du her ind i fremtidens marketing. I et mangfoldigt netværk er du en aktiv parallel til din egen hjemmeside. Du bliver mere synlig for andre brugere, professionelle og besøgende. Her bliver du set - også af de der måske ellers ikke ville have fundet dig, dine ydelser eller dine produkter. En profil på LevLykkeligt styrker din online identitet, også mht. den hjemmeside du allerede har - har du ikke en hjemmeside, vil din profil kunne erstatte den.

LevLykkeligt benytter ”frisøgning” som Google: begge registrerer og prioriterer aktivitet. Det betyder at jo mere aktiv du er på LevLykkeligt, jo højere kommer du op både på Levlykkeligt og på Google.

I netværket skaber du eller din virksomhed en personlig fortælling om hvad du/I brænder for og tilbyder. Bestem selv hvornår du/I vil i fokus: måske er et kursus, en ny behandlingsform eller et nyt produkt undervejs. Især er du mere synlig når du skriver en blog (af almen interesse), kommenterer, skaber netværk omkring dig. Jo mere aktiv, jo mere synlig er du.

Filosofi

Vi tror på at åben og givende kommunikation er fremtiden. Både indenfor og på tværs af faggrænser.

Vi vil gøre alt for at LevLykkeligt.dk bliver et nærende og styrkende inspirationsforum for mennesker i udvikling og at det vil bidrage til at skabe mere lykke i verden.

Vi tror på at når vi kommer videre med os selv, kommer vi også længere med andre. Lev Lykkelig fokuserer derfor på den form for lykke vi oplever med og igennem andre mennesker.

Hvad livskvalitet er og hvordan vi bliver lykkelige er måske livets vigtigste spørgsmål - som vi hverken kan eller skal gå forbi. Måske bliver du klogere på lykken. Måske begynder vejen til din lykke her.

Vi byder dig velkommen og er glade for at du vil være med.

Må Solen skinne

LevLykkeligt
Signe, Jens og Henrik

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Om netværket og filosofien