Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Fibernet giver det bedste internet – uanset mængden af trafik

Der findes overordnet set to måder, hvorpå det er muligt at få internet, og det er henholdsvis via. bredbånd og fibernet. Bredbånd er muligt at få i stort set hele landet, mens det ikke er alle steder i landet, det er muligt at få fibernet. Fibernet bliver dog mere og mere udbredt, og man forsøger at finde midler og metoder til, hvordan man kan få udbredt mulighederne for fibernettet, således flere danskere kan få glæde af det. Med fibernet får man en hurtigere og mere stabil hastighed, hvilket har noget at gøre med, at fibernettet kommer via. lyslederkabler, hvilke er i bedre stand til at lede nettet, uanset mængden af trafik på internettet. Med bredbånd kan man opleve, at internetforbindelsen bliver usikker og langsom, såfremt der er mange på nettet ad gangen, eller hvis der up- eller downloades – læs mere om fibernet her.

Hurtig og solid internethastighed til alle

Når man har fibernet, vil man ikke blive påvirket af, at der er andre, der er tilkoblet samme forbindelse, da kablerne er så stærke og har så stor kapacitet, at det ikke vil komme til at påvirke internethastigheden på nogle af de enheder, der er tilkoblet. Man oplever heller ikke med fibernet, at internetforbindelsen bliver langsommere af, at man bor på landet, bor omgivet skove, høje bygninger, bakker og lignende, hvormed man altså er garanteret en god og hurtig internetforbindelse – uanset omgivelserne. Man kan nemlig opleve, at internet via. bredbånd blandt andet kan blive svækket af de førnævnte omgivelser, hvilket altså ikke er et problem med fibernet – her er man altid garanteret en hurtig og stabil internetforbindelse.

Samme hastighed ved henholdsvis upload og download

Hos nogle udbydere af fiberbredbånd får man en symmetrisk båndbredde, hvilket vil sige, at der er den samme hastighed ved download såvel som ved upload. En høj hastighed ved upload giver flere forskellige fordele, hvilket eksempelvis er gældende, når man skal uploade videoer, billeder osv., mens det også kaster en hel del fordele af sig, når man har videosamtaler, spiller online og lignende. Dette egner sig også godt, hvis man arbejder hjemme og har behov for at kunne uploade og sende mails, dokumenter, billeder og lignende til kollegaer, kunder, partnere og lignende. Der er altså mange fordele ved at have symmetrisk båndbredde, og det kan derfor være en fordel at finde en udbyder, der tilbyder samme hastighed ved henholdsvis up- og download, således man får de mange fordele, der medfølger.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Fibernet giver det bedste internet – uanset mængden af trafik