Soul Transformation Dansemeditation

Feminin Helliggørelse kvindegruppe på Nørrebro over 6 tirsdage med opstart d. 4 september 2018.

04/09/2018 - 19:00

Ønsker du at leve fra et friere sted i dig selv, og er du parat til at tage ansvar for dit liv, så kom og bliv løftet energetisk ind i det nye, sammen med en gruppe skønne kvinder.

Vi arbejder med meditation, dans og guidede øvelser samt kanaliserer healing både til gruppen og individuelt, for at hjælpe alle til så stor transformation som mulig. Vi renser, samler og opgraderer hele dit energisystem og giver dig redskaber til at holde en permanent højere vibration under og efter forløbet.

Vi skaber et trygt rum, hvor stor forvandling og opblomstring kan ske. Vi byder alle sider af os selv velkommen, og samtidig arbejder vi med at forvandle alt det, der ikke fungerer for os, og bremser os i at udfolde vores fulde potentiale.

Vi smider gamle masker, går ud af offerrollen, slipper frygt, skyld og skam, siger farvel til Janteloven, vi erkender og accepterer vores sårbarhed og styrke, og vi balancerer det maskuline og feminine i os selv.

Derudover åbner vi for et bevidst samarbejde med vores sjæl/essens, og vi begynder at se os selv klart, for derfra at gå ind i vores fulde feminine autoritet. Vi arbejder med at helliggøre igennem symboler, opgradering af chakrasystemet, stabilisering af vores vertikale lyssøjle, aktivering af pinealkirtlen og det tredje øje samt forening af det højere selv og lavere selv.

Vi kanaliserer og forbereder hvert forløb og hver aften i forløbet, så det er fuldstændig tilpasset gruppen og hver enkelt deltager. Mange deltagere tager et energimæssigt kvantespring under forløbet, og lever fra et helt andet sted i dem selv bagefter.

Har dette vakt din interesse, så gå ind og læs mere, her kan du også se hvad tidligere deltagere har sagt om forløbet og læse mere om Soultransformation og Signe & Timiann.

http://www.soultransformation.dk/feminin-helliggorelse-kvindegruppe/

Datoer:


Tirsdag d. 4. sep. kl 19-22


Tirsdag d. 18. sep. kl 19-22

Tirsdag d. 2. Okt kl 19 - 22


Tirsdag d. 30. okt. kl 19-22


Tirsdag d. 13. nov. kl 19-22


Tirsdag d. 27. nov. 19-22

Pris: 3600 kr.

SUPER EARLY BIRD PRIS: 3000,- ved tilmelding og betaling senest 1. juli

__________________________

Soul Transformation Dansemeditation
Signe & Timiann
http://www.soultransformation.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kvindegruppe, Feminin Helliggørelse, Soul transformation, dans, meditation,