Fastekur og eftertanke

Har vi ubalancer i kroppen, er det typisk omkring forårsjævndøgn, kroppens udskillelsesorganer giver os visse signaler i form af træthed, problemer med mave og tarm, astmaproblemer, hududslet, eksemudbrud m.v. En fastekur kan være en løsning, som samtidig giver en række andre spændende fordele, idet psyken og dermed underbevidstheden får optimale forhold at arbejde under.”Det give tid til eftertanke”.

Hvorfor faste
Kroppen er den struktur vi lever vores liv igennem. Vi opfatter os selv og den omverden vi lever, igennem vores krop. Ved at oparbejde smidighed og forbedre kroppens betingelser, opnår vi større frihed og mere overskud, hvilket er det grundlæggende formål med en faste.

Fasten vil dels rense muskler, hud og organer helt ned på celleniveau ved at nedbryde overflødigt væv og føre affaldsstoffer ud af kroppen. Kredsløbet vil styrkes og gennemgå en “foryngelse”. Alle sanser vil blive forbedret. Muskulaturen kommer i bedre balance. Gigt - hudsygdomme kan blive reduceret, da kost og levevis har stor indflydelse på disse sygdomme. Over-undervægtsproblemer vil også kunne mindskes, da stofskiftet/forbrændingen reguleres, (men det skal ikke være formålet med fasten).

Fasten vil psykisk betyde en afklaring af grænser og grundlæggende behov. Man konfronteres med dårlige vaner og adfærdsmønstre som holder én fastlåst.

Ved at give afkald på et af de mest basale behov for en stund, ændres kroppens funktionelle betingelser radikalt. Grænser nedbrydes, kroppen får mulighed for at “starte på en frisk” og man kommer ud som en styrket person.

Dato: 8-10 maj afholder vi fastekursus på Møn
Læs mere på www.sanum.dk __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Fastekur og eftertanke