Sig farvel til den indre destruktive kritiker

Har du en indre stemme, der kritiserer dig og siger, at du ikke kan nok, gør nok eller når nok?

Så er det din indre destruktive kritiker. Alle har en indre stemme, der prøver at forhindre dem i at kaste sig ud i risikofyldte ting. Men hvis stemmen begynder at begrænse dig i at gøre de ting, du gerne vil, så er stemmen blevet destruktiv.  

Men der er noget du selv kan gøre. Via 3 enkle skridt kan du lære, hvad du skal gøre for at håndtere den destruktive kritiker.

Grunden til, at jeg har lavet guiden "3 enkle skridt til at håndtere den indre destruktive kritiker" er, at jeg i mit arbejde som mentor og coach oplever, at mange mennesker har en indre kritisk stemme, der holder dem tilbage. De tror blindt på denne stemme og har ingen redskaber til at håndtere den. De kan ikke selv se hvor fantastiske de er, eller hvor mange muligheder der ligger foran dem. Mit mål er derfor at hjælpe dig med at blive mere fri og kreativ og give dig enkle redskaber til at håndtere dine indre begrænsninger.

Her er de 3 skridt til at håndtere den indre destruktive kritiker:
 

1.) Lær din indre destruktive kritiker at kende 

Hvis du ikke ved, hvordan den destruktive kritiker fungerer, er det svært at håndtere den hensigtsmæssigt.

2.) Håndter den indre destruktive kritiker

Hvis du håndterer din indre destruktive kritiker uhensigtsmæssigt, kan det have uheldige konsekvenser. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvordan du skal håndtere den.

3.) Bliv mere tilfreds

Hvis du har en tendens til at fokusere på det, der ikke er godt nok, er det svært at være tilfreds. Det kan derfor være brugbart, at lære enkle teknikker til at blive mere tilfreds i din hverdag.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Din indre kritiker, kan du vinke farvel til med 3 enkle råd