Psykoterapeut København Hanne Christensen

Familierådgivning Psykoterapeut København

Blog forfatter

Psykoterapeut Hanne Christensen - Familieterapi og rådgivning

Jeg støtter dig og din familie - den måde som du nu har valgt at være familie på og som er den rigtigte for dig/jer  - fordomsfrit og omsorgsfuldt uanset hvad problemet er og uanset hvilken løsning I måtte vælge for fremtiden.

Fylder familiekonflikterne alt for meget

Oplever du at jeres udfordringer i familien er ved at tage magten fra dig... Det er helt almindeligt at vi alle kommer ud for udfordringer i vores familieliv, de fleste kan vi håndtere og andre er det godt at få støtte og hjælp til at kigge på lidt oppe fra helikopteren.

Vi er alle eksperter på vores egne liv og nogle gange er vi bare så involverede følelsesmæssigt, at det kan være svært at se klart og se de muligheder, løsninger og ressourcer der også kan ligge i svære siutationer.

Få støtte og sparring

Lad os tage en snak og se mulighederne i jeres konflikter eller svære stunder måske er det sygdom og livkriser, der fylder så meget at noget bliver glemt eller går tabt for en periode f.eks. nærheden både mellem de voksne og mellem forældre og børn.

Den sammenbragte familie kan som så mange andre familiekonstellationer være en udfordring ind i mellem, se det i øjnene og få talt tingene igennem, så problemerne ikke vokser jer overhovedet. Lad mig hjælpe dig med at skabe klarhed over det der er svært og vigtigt lige nu, så du får gjort noget ved det, nogengange kan det være nok at få det sagt højt, så kommer løsningerne lige så stille tydeligt frem, de findes måske allerede inde i dig.

En god nok familie

En god og tryg familie er ikke en problemfri familie, men en der tør se udfordringerne/problemerne i øjnene og gøre noget ved det - tale om det og handle på det. 

Du er velkommen til at ringe - 23985826 - og tale med mig om det, du syntes er svært og få en fornemmelse af om det er mig du ønsker eller tror på kan hjælpe dig. Du kan også sende en mail på hc.psykoterapi@gmail.com eller læse mere på www.kbhpsykoterapi.dk.

Familierådgivning kan nogengange med fordel foregå hjemme i jeres egne omgivelser.

Et rådgivningsforløb ser sådan ud for et forældrepar

1x2 timers individuel afklaring til jer hver 
3x2 timers familierådgivning
1x15 minutters telefonrådgivning til jer hver efter 3. session 
 
I alt kr.  10.500,-

 

f

__________________________

Hanne Christensen, Privatpraktiserende Psykoterapeut & Parterapeut
Læs mere på: http://www.kbhpsykoterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Familierådgivning i København - terapi tilbydes. Læs mere