Psykoterapeut København Hanne Christensen

Familie- og skilsmisserådgivning København Psykoterapeut Hanne Christensen

Blog forfatter

Psykoterapeut og Parterapeut Hanne Christensen - Familie- og skilsmisse rådgivning

Som psykoterapeut støtter jeg dig og din familie - den måde som du nu har valgt at være familie på og som er den rigtigte for dig/jer  - fordomsfrit og omsorgsfuldt uanset hvad problemet er og uanset hvilken løsning I måtte vælge for fremtiden.

Fylder familiekonflikterne alt for meget

Oplever du at jeres udfordringer i familien er ved at tage magten fra dig...

Det er helt almindeligt at vi alle kommer ud for udfordringer i vores familieliv, de fleste kan vi håndtere og andre er det godt at få støtte og hjælp til at kigge på lidt oppe fra helikopteren og finde vejen frem, den vej der giver mening for jeres familie.

Vi er alle eksperter på vores egne liv og nogle gange er vi bare så involverede følelsesmæssigt, at det kan være svært at se klart og se de muligheder, løsninger og ressourcer der også kan ligge i svære siutationer.

Få støtte og sparring

Lad os tage en snak og se mulighederne i jeres konflikter eller svære stunder måske er det sygdom og livkriser, der fylder så meget at noget bliver glemt eller går tabt for en periode f.eks. nærheden både mellem de voksne og mellem forældre og børn.

Den sammenbragte familie kan som så mange andre familiekonstellationer være en udfordring ind i mellem, se det i øjnene og få talt tingene igennem, så problemerne ikke vokser jer overhovedet. Lad mig hjælpe dig/jer med at skabe klarhed over det der er svært og vigtigt lige nu, så du får gjort noget ved det, nogengange kan det være nok at få det sagt højt, så kommer løsningerne lige så stille tydeligt frem, de findes allerede inde i dig, det kan bare nogen gange været svært at se klart, når problemerne er spidset til.

En god nok familie

En god og tryg familie er ikke en problemfri familie, men en der tør se udfordringerne/problemerne i øjnene og gøre noget ved det - tale om det svære og handle på det. 

Du er velkommen til at ringe - 2398 5826 - helt uforpligtende og tale med mig om det, du syntes er svært og få en fornemmelse af om det er mig som psykoterapeut og parterapeut, du ønsker eller tror på kan hjælpe dig/jer videre.

Jeg har telefontid mellm kl. 7.30 og kl. 8.30 alle hverdage.

Eller sende en mail til hanne@kbhpsykoterapi.dk.

Du kan læse mere på min blog på www.kbhpsykoterapi.dk.

Familie- og skilsmisserådgivning kan nogengange med fordel foregå hjemme i jeres egne omgivelser.

 

__________________________

Hanne Christensen, Privatpraktiserende Psykoterapeut & Parterapeut
Læs mere på: http://www.kbhpsykoterapi.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Familie- og skilsmisserådgivning i København - terapi tilbydes. Læs mere