Familieopstilling

Blog forfatter

Systemisk Familie Opstilling er en unik måde at frigøre dit potentiale på, som healer dig og din familie og skaber ro i systemet.

Systemisk familie opstilling fokuserer på klienten og det system som klienten og familien kan være påvirket af. Det vil sige din nuværende familie, din fødselsfamilie, dine forfædre og store begivenheder både i det nære og det større system, som kan have været med til at præge familiens skæbne. Disse hændelser ligger i familiens DNA og blokerer indtil nogen er i stand til at se og ændre dem.

Ved at lave et billede af ” det som er ”, i modsætning til det ufuldstændige billede vi ofte har skabt os eller fået fortalt , får vi muligheden for at finde frem til det, som kan være medvirkende til at vores energi er bundet, så vi ikke lever fuldt ud - her og nu.

I en familie opstilling kan du som klient, sammen med en systemisk opstiller, lave et levende kort af problemstillingen, og her se de omkringliggende kræfter der har betydning for dit liv og din personlighed. Disse kræfter kan herefter sættes på deres rette plads og tilpasses på en måde som frisætter dig.  

Man bevæger sig fra et billede i hovedet til en kropsligt forstået billede og det er her igennem at healing opnås. Kroppen slapper af og sender nye signaler til hjernen om styrke og vitalitet. Ofte hører jeg en klient lige efter en familie opstilling sige: Jeg føler mig meget lettere.

En Systemisk familie opstilling tager fat om roden, giver dig nye indsigter, dybere forståelse og tilbyder en oplevelse af healing.

Læs mere om Vibeke Hastrup og Familieopstilling lige her: www.vibekehastrup.com/systemiskopstilling/

__________________________

Vibeke Hastrup
Familie Opstilling, Systemisk Opstilling
stjerne@vibekehastrup.dk
https://www.vibekehastrup.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Familieopstilling - healer dig og din familie. Læs mere