Følelsen af Peter Pan

Netop hjemvendt efter et uges ophold på, et alternativt kursus i London, kommer tiden til refleksion. Når der var tid i pauserne, prøvede jeg, at videregive følelsen af Peter Pan energien, til de andre kursister. Når jeg startede op med, at fortælle, at jeg gerne ville udbrede en ny energi, og at jeg kaldte den for Peter Pan, blev der først stille. Peter Pan er jo en kommerciel figur, som er synonym for mange ting, som ikke handler om noget spirituelt. Dette måtte jeg give dem ret i, men det er ikke der kommercielle som jeg bruger, men energien i personen. Når jeg så fortalte dem om, hvordan jeg havde stiftet bekendtskab med energien, ja så kom der smil på deres læber og i deres øjne.

"Peter Pan energier"Fra filmen Peter Pan, husker vi alle scenen, hvor Peter Pan, står i børnenes soveværelse, og inviterer dem med på en flyvetur til Neverland. Børnene gør opmærksom på, at de jo ikke kan flyve, hvorefter Peter Pan siger, "du skal bare tænke på noget godt".  Dette er jo også min intention, min start bøn, når jeg laver en behandling. Hvorefter Peter Pan & børnene flyver til Neverland. Jo de genkendte godt følelsen, og kunne sagtens fornemme energien. Når de kom hjem ville de prøve energien af i deres behandlinger.

For mig står Peter Pan for: Barndomsglæden. Legelysten. Nysgerrigheden. Eventyret som venter i vores neverland. Længslen efter det tabte barndomsrige. Den barnlige lykkefølelse. Længslen efter det ukomplicerede, ingen regler som binder. Ubekymretheden. Trygheden uden grænser og regler.

For mig står Peter Pan Energien for: Alle kan heale, det er en naturlig gave til alle mennesker. Ubetinget kærlighed og healing fra universet til alle mennesker Selv om mange kursus udbydere, gerne vil have os til at tro det modsatte, og at man først kan og er parat til, at arbejde med healing, når man har gennemgået en lang og måske dyr uddannelse. At gøre hel, healing, uden begrænsninger er gaven fra universet til ALLE os mennesker. Så lad os sige tak for denne gave og så komme i gang med at bruge den. Alt er muligt når du bruger energien. Husk på at begrænsningerne altid er i os, ikke i universet.

Har du ikke lyst til at prøve, at heale på en anden person, så prøv denne øvelse:

Sæt dig ved siden af den person som skal heales, og læg en hånd på vedkommende. Gerne over lænden som er et godt sted at blive behandlet. Start Peter Pan energien op, ved at forestille dig, at du er i børnenes soveværelse, og Peter Pan gerne vil have dig med ud og flyve til Neverland. Så komme energien. Start så behandlingen med at skabe den hellige kontakt, ved at blive stille i dit sind og fortæl så universet, hvad dine intentioner er. ”Jeg ønsker, at behandle (personens navn) med healing og gode energier til personens eget bedste.” Derefter samler du din opmærksomhed i hovedet, og derefter går du op i universet. Derefter forestiller du dig, at energien kommer ned gennem dit hoved, eller nakke, videre ud gennem din arm og hånd, for at ende i den som skal heales.  Afslut med at takke universet for denne dejlige gave.

Så enkelt er det, så nemt er det, INGEN HOKUS POKUS, ingen hemmelige symboler som kun er for indviede. Bare masser af god healingsenergi og kærlighed fra universet til os alle. Prøv det på dine nærmeste, dine børn, dit kæledyr og se hvordan det virker. Katte elsker at blive behandlet. Husk på at det er intentionerne med behandlingen, som også kan kaldes bønnens magt, som er det afgørende.  Har du lyst, kan du se mere på min hjemmeside: www.inkaenergier.dk

Mange og kraftfulde energier fra universet til jer alle.   Finn Bjerring  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Følelsen af Peter Pan