Psykoterapeut København Katrine Boeck

Følelsemæssige vanskeligheder - gruppe for mænd (KBH)

22/03/2018 - 18:30

 

Kan mænd være følsomme?

Mænd kan godt have følelsesmæssige problemer. Og for nogen kan det være af langvarig karakter. Måske du det meste af dit voksne liv og ungdom har ledt med lys og lygte efter de redskaber, som skal fjerne stærk følelsesmæssig uro og/eller sårbarhed. Måske du har gået i terapi eller anden behandling i en del år, men mærker at du har brug for noget mere. Måske du lever med de stærke følelser i stilhed, eller skaber dramaer i form af konflikter.

Er du i dine følelsers vold, og er en mand over 20 år, så måske denne lille gruppe er det forum, som kan give dig en forståelse af dig selv og dine følelsesmæssige vanskeligheder.

Med følelsesmæssig smerte og lidelse som omdrejningspunkt, får du støtte til at tale om netop din dybeste lidelse: længsler, vrede, sorg, ensomhed, skam, meningsløshed, svigt, lavt selvværd, angst, tristhed og skuffelser mv. 

Det handler om at kunne "tåle" sig selv og at udvikle robusthed og forståelse for sig selv, så man kan deale med følelserne og ikke forvare sig imod dem med diverse flugtstrategier, dramaer og redningsaktioner.

 

Nærmere info

Du deltager i en lille gruppe med 4 - 5 personer, der mødes 3 gange, med mulighed for forlængelse. 

Gruppen varetages af psykoterapeut MPF Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Vi mødes i Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 42 og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Datoer for gruppen og workshop, annonceres fremover på facebook. Klik her, hvis du vil følge facebooksiden.

  

Læs mere

http://coachcare.dk/mandegruppe-kobenhavn-gruppeterapi/

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Følelsemæssige vanskeligheder - gruppe for mænd (KBH)