Selvværd, eksamensskræk og præstationsangst

Blog forfatter

SELVVÆRD KAN DU LÆRE HELE LIVET.

Selvværd er den holdning, du har til dig selv, og holdninger kan ændres hele livet. Har du problemer med dit selvværd eller føler du ikke rigtigt, at du slår til, vil lifeCoachingen give dig nogle værktøjer til at komme videre og skabe styrkende holdninger til dig selv.

De fleste af os har et ellere flere temaer på vores selvværd eller selvtillid, hvor det påvirker vores hverdag. Det kan være i skolen, i vores relationer, på arbejdet og/eller i vores egen udfoldelse

SELVVÆRD OG SELVTILLID PÅ SKOLEN, TIL EKSAMEN OG VED ANDRE PRÆSTATIONER:

Selvværdet kan påvirke dig i skolen - i forhold til de andre klassekammerater eller hvis du har eksamensskræk eller præstationsangst. Måske har du tanker som "jeg er ikke god nok, klog nok, pæn nok eller de andre er meget bedre", og det kan hæmme din hverdag, din livskvalitet og dit humør. 

LifeCoachingen vil afdække, hvad det gør ved dig nu, og du vil få værktøjer til at gøre noget ved det fremadrettet, så du styrker selvværdet og selvtilliden. 

 

SELVVÆRD PÅ ARBEJDSPLADSEN:

Selvværdet kan også få indflydelse på dit arbejde eller hvis du har mistet dit arbejde. Mange af os har tilbøjelighed til at være lidt for flinke og har svært ved at sige fra eller sige nej af flere grunde. LifeCoachingen kan lære dig at stå ved dig selv, så du bliver mere autentisk, og agerer i større overensstemmelse med dig selv og egne værdier. 

Har du mistet arbejdet og det ikke er til at finde et nyt, kan det være svært at bevare modet og selvværdet/selvtilliden. Brug lifeCoaching til at finde dine styrker og kvaliteter, så du kan bruge det i dit nye arbejde.

Stress kan påvirke dit selvværd eller selvfølelse og omvendt. Stress er en tilstand, du befinder dig i, når du belastes, og det er kroppens svar på belastninge, som både kan være af fysisk og psykisk art. StressCoaching er med til at nedsætte stressniveauet og giver dig værktøjer til at håndtere din stress. 

 

SELVVÆRD I DINE OMGIVELSER - PARFORHOLD:

Selvværdet kan også have sin indflydelse i forholdet til andre. Det kan komme til udtryk som bekymringer, irritationer og behov, der ikke er indfriet. 

Brug lifeCoaching til at finde ud af, hvad der skal til for at parforholdet igen kan blomstre, og hvad du kan gøre for at blomstre igen.

 

DIN EGEN UDFOLDELSE:

Selvværdet kan dæmpe din udfoldelse og din livskvalitet. Måske har du gået i flinkeskolen eller har et negativt syn på dig selv. LifeCoachingen kan hjælpe dig med at bryde selvkritikken og se dig selv på andre måder. 

__________________________

ID psykoterapeut og Life Coach Hanne Keller Borup
www.id-coach-borup.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Selvværd og selvtillid