Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Føl dig godt tilpas i dit tøj

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Du kender det sikkert godt. De dage, hvor du er kommet ud af døren i en kjole eller bluse, der strammer lidt de forkerte steder eller egentlig slet ikke er din stil. Det kan være enormt ubehageligt og faktisk dæmpe dit humør hele dagen. Derfor gælder det om at fylde din garderobe med afslappede og komfortable styles, som du ved, du føler dig godt tilpas i.

Et godt eksempel på et mærke, der har øje for netop dette, er det danske modebrand Masai, der har et stort udvalg af alt lige fra smarte skjorter, tunikaer, kjoler og toppe til bukser, shorts og nederdele. Se www.masai.dk.

Smart tøj, der ikke strammer

Tøj fra Masai er kendetegnet ved flotte og feminine silhuetter, der fremhæver det positive ved din figur – uden at der er noget, der strammer. Derudover har de forskellige unikke pasformer, der gør det nemmere for dig at finde rette form og fit til din kropstype, så du er sikker på, at tøjet er skønt og behageligt at have på. Har du talje og mindre barm, er det for eksempel den mest kropsnære pasform, Fitted, du skal gå efter. Den fremhæver din figur og sidder tættere til – uden at stramme. Har du derimod lidt hofte, er det flot med toppe og kjoler i pasformen A-shape, der fremhæver brystet og derfra falder løsere ned over kroppen.

Sæt kulør på dit humør

Masai designer sine kollektioner ud fra smukke farvetemaer og unikke print, så du nemt kan skabe et personligt udtryk og give din garderobe et farvepift. Det giver helt automatisk humøret et løft at klæde sig i glade farver og flotte mønstre, og du bestemmer selv, om du vil kaste dig ud i farverige mønstre fra top til tå eller blot vil tilføre dit look et lille farvestrejf i form af et mønstret tørklæde eller en ensfarvet kjole i mere afdæmpede farver. Uanset hvad du er til, har Masai et stort udvalg af smarte styles.

Mix og match som du vil

Hver kollektion hos Masai har sine egne farvetemaer med unikke mønstre som prikker, striber og blomsterprint, der binder farvetemaerne sammen, så du nemt kan kombinere de forskellige styles på kryds og tværs. På den måde er det let at skabe din egen personlige stil – og ikke mindst få brugt det tøj, du allerede har i skabet til at skabe nye, smarte kombinationer.

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Føl dig godt tilpas i dit tøj