Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Få smilet tilbage med en tandretning

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Hvis du også leder efter en overskuelig og professionel måde at få rettet dine tænder på, er du ikke alene. Antallet af voksne, der får udført en tandretning, er de seneste år steget markant i Danmark. Din alder er nemlig hverken et problem eller undskyldning. Lige meget alder er der stadig mulighed for at få rettet dine tænder hos en professionel. En tandretning kan give dig smilet og livsglæden tilbage.  

Det er meget forskelligt hvorfor, man vælger at få foretaget en rettelse af sine tænder. Nogle gange kan det være grundet over- eller underbid, skæve tænder, mellemrum mellem fortænderne. Sommetider kan det være nødvendigt med en tandretning, hvis der er smerter eller ubehag indblandet. Der findes mange løsninger på hvordan, du bedst kan få rettet dine tænder lettest og hurtigst muligt. 

Forskellige former for tandrettelse 

Der findes mange variationer for tandrettelser. En mulighed kan være den populære invisalign. En gennemsigtig bøjle lavet af plastik. Bøjlen er lavet præcist til lige netop dine tænder, og du vil derfor hverken opleve irritation i kinder, læber eller tunge. Bøjlen kan bruges både nat og dag, og er let at tage ud og i, hvis det bliver nødvendigt. 

Det er også en ofte brugt mulighed at få en fast bøjle. Den faste bøjle er lavet af små metallåse, der fastgøres på forsiden af tænderne. Hver metallås forbindes med hinanden af en tråd. Tråden kommer i forskellige tykkelser, ligesom hårdheden også kan variere. Du kan i de første dage opleve ømhed i kæbe og tænder. Ømheden forsvinder dog efter få dage.  

Mange fordele 

Du kan med en tandrettelse slippe af med både hovedpine, nakkespændinger og andre problemer med ømhed relateret til dine tænder og dit bid. Blandt andet vil du efter behandlingen opleve at have et mere korrekt bid, smukkere tænder og flottere smil. Herudover vil du også have mindre ømme muskler. 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler efter områdeFå smilet tilbage med en tandretning