Kursusferie DK Marianne Dümen

Få indsigter og bliv forkælet på kursusferie

Blog forfatter

Kursusferie på luksustræskib, Tyrkiet og Grækenland.

Kursus og Ferie i samme uge. Det er den optimale selvforkælelse - at tage sig selv ud af det forjagede kredsløb for en tid, sætte sig på modtagerens plads, og blive fyldt op af indsigter, forståelse, sol og saltvand, skøn mad, nye venskaber, smukke oplevelser.

Den ene dag efter den anden, at komme i større samklang med sin kerne, at få øje på det unikke og smukke, som vi alle indeholder, er og har. Og selvom du sidder på modtagerens plads i sådan en kursusuge, så vil din tilstedeværelse og deltagelse automatisk medføre, at du også giver og deler, som den du er, på dine egne præmisser og vilkår.

Kursusferie i Tyrkiet eller Grækenland, hvor det hele er med, både den indre rejse hvor man flytter sig fra at være i stress og alarmberedskab til at få klarhed over muligheder, det næste skridt at tage på sin udviklingsvej, og den ydre rejse med alt det skønne som Middelhavet kan byde på af fantastisk mad, skønt vand at bade i, sol og smuk natur, powershopping i en hyggelig havneby.

Du kommer hjem solbrændt, og fyldt op med nye indsigter, efter en vitaminindsprøjtning for krop, sind og sjæl.

At tage på kursusferie, er en timeout, som alle burde unde sig selv - gaven i den sidste ende er, at det er et super boost til ens robusthed og parathed, til at klare udfordringerne på hjemmebanen - og blive mere bevidst om hvad det gode liv er, for dig.

__________________________

Mange venlige hilsner

Kursusferie DK
v/Marianne Dümen
www.kursusferie.dk
Rejsearrangør og EFT psykoterapeut

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Få indsigter og bliv forkælet på kursusferie