Psykoterapeut København Katrine Boeck

Få et godt forhold til vrede

27/01/2021 - 17:45

OPSTART 6 GANGE OM ÅRET

 

Måske du kunne tænke dig at deltage i et 1-dagskursus eller i et forløb med andre, som har oplevelser med vrede, og hvor skadelig den kan være for både helbred og psyke - men også kraftfuld og energigivende, hvis vi får fat i egen vrede, og udlever den i mere konstruktive former, der beliver dig og dine omgivelser.

 

 

1-dags kursus

Kurset varer 4 timer, og ligger i en weekend i dagtimerne. Datoet slås op på https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

Når du har liket siden, så skriv til mig, hvad du er interesseret i. Herefter kan du stille mig de spørgsmål, du måtte have. 

Pris for 1-dags kursus er 975.

 

Gruppe

I gruppen er der andre, der også gerne vil lære vreden at kende, og at få et godt forhold til den. Her får du mulighed for at lytte med og tale sammen med andre, hvilket åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede, der er så helende.

Så kom og mød andre, der også vil undersøge vredens kæmpe potentiale, men også hvordan man håndterer sin egen og/eller andres vrede.

Vi vil være 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk. Vi arbejder i et lyst, nænsomt og kærligt miljø, hvor alle er trygge. Der indgår ikke "voldsomme" vredesøvelser, da det ikke er en del af denne gruppes formål og ramme.

Som gruppeleder har jeg arbejdet med klienters forhold til vrede, lige som at jeg har arbejdet med min egen vrede i de sidste 30 år. Jeg er nu 52. Den måde min vrede viste sig på - på det tidspunkt hvor jeg ikke ønskede et forhold til den og undertrykte den - var gennem min krop. I mine 20´ere var jeg slemt præget af blæresymptomer, uden at der var blærebetændelser og derfor behandlingsmulighed. Det startede en rejse for mig, under hvilken jeg opdagede min vrede. Og den var stor. Det blev til raserianfald mod min mor. Efter at jeg havde afskåret forbindelsen i 2 år (den kolde vrede), fandt vi sammen igen. Her udtrykte jeg mine grænser med fast stemme, og så eksploderede jeg ikke mere, lige som at jeg ikke mere præges af psykosomatiske symptomer eller anden sygdom. I dag udtrykker jeg vrede som grænser på en kærlig og respekterende måde.

Struktur for gruppen: 

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling med vrede. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller i KBH´s omegn, 2860 Søborg.

Pris for kombineret forløb: 3.500 kr. Pris for gruppe alene er 1.800 kr. Individuelle samtaler koster 750 kr. per time.

 

Er du interesseret?

Har den fysiske gruppe i Søborg eller onlinegruppen vakt din interesse, så like min facebookside (link herunder) og få de næste informationer mht. datoer mv. ... Der opslås også andre lignende arrangementer her.

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

Når du har liket siden, så skriv til mig, hvad du er interesseret i. Herefter kan du stille mig de spørgsmål, du måtte have. 

 

Læs evt mere om vrede her, eller om mig som gruppeleder, psykoterapeut mpf, parterapeut, coach og forfatter her.

Du lan også læse mere om status som mit speciale her, eller måske du bare vil booke en tid på telefonen eller her i min praksis i 2860 Søborg ml. København og Lyngby. Ring da 23206983. Du kan også sende en sms, eller maile på katbo@coachcare.dk.

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Få et godt forhold til vrede