Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Få en helt ny bil ved hjælp af leasing

Selvom der er mange muligheder for at tage offentlig transport, så er det ikke nødvendigvis den letteste og mest behagelige måde at komme rundt på. Der kan ofte være problemer med tiden, og det er også lidt noget bøvl, hvis man skal afhænge af en tidsplan og ikke selv har kontrollen over, hvornår man egentlig kan komme rundt. Derfor kan det være en kæmpe fordel at have sin egen bil. På den måde kan man selv styre, hvornår man kan komme fra et sted til et andet uden, at man afhænger af andre. Det er en dejlig frihed at have, men det er desværre ikke helt billigt. Det kan være dyrt, hvis man skal ud og købe en ny bil, og derfor kan man for eksempel kigge nærmere på leasingmuligheder.

Det kan i mange tilfælde være en fordel at lease, hvis man ikke står med en kæmpe sum penge på hånden, og man kan læse mere om forskellige leasingmuligheder her. Det er en god måde at få muligheden for at køre rundt i egen bil uden, man behøves smide hele opsparingen eller tage et lån for at købe en ny bil.

3 fordele ved at lease en bil

Det er altid dejligt at have den frihed, man får ved at kunne køre rundt i sin egen bil, når man skal steder hen. Der kan også være rigtig mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en ny, og her er der 3 fordele ved leasing.

  1. Når man leaser en bil, er der ingen risiko for værditab i bilen. En af de største ulemper, når man køber en ny bil, er risikoen for værditab. En bil kan tabe rigtig meget i værdi de første par år, og man kan aldrig være sikker på hvor meget. Det kan være der kommer nye modeller, som gør at den taber mere end forventet, og det er noget man slipper for, hvis man leaser bilen.

  2. Leasingselskaber kan ofte forhandle nogle rigtig gode rabatter, når de køber biler ind. De køber ofte mange på en gang, hvilket betyder at de kan få store rabatter. Det er noget, som kommer dig til gode i sidste ende, fordi de så kan tilbyde en lavere leasingpris.

  3. Du behøves ikke tage et lån i banken, når du leaser en bil. Når man skal købe en ny bil, er de fleste nødt til at låne penge i banken, hvilket der ofte er høje renter på. Leasingselskaber ser ikke på ens kreditværdighed, fordi de ejer bilen, man leaser og der ved har sikkerhed i den.  

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Få en helt ny bil ved hjælp af leasing