Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Et godt liv starter med et trygt hjem

Der er i dag rigtig mange gode grunde til, at man finder sig en tryg base, på hvilken man kan opholde sig og føle sig komfortabel og godt tilpas. Vigtigst er det dog, at det er sådan, man sørger for at skabe sig nogle rammer, man kan føle sig lykkelig inden for. Det er især vigtigt, når det er en senhjerneskadet, der er i fokus. Her er det nemlig ekstra vigtigt, at der foreligger en vished omkring trygheden.

Man skal huske sit eget liv

Der er desværre flere pårørende, der i dag oplever, at det kan være for meget at tage sig af en af sine nære, der lider af en senhjerneskade. Det er noget, der tærer på en, og for nogle kan det virke som om, at det tager livsgnisten fra dem. Og det er ikke fordi, at de ikke holder af denne person. Det er fordi, at de er nødt til at tilsidesætte sig selv og egne behov for at kunne tilgodese den andens. Med tiden er det hårdt, og derfor er der mange i den situation, der leder efter et godt botilbud for senhjerneskadede her i Danmark.

Den rette omsorg

Og det med god grund. For finder man frem til det helt rette sted, kan man nemlig sikre, at både man selv men også den person, det drejer sig om, får meget mere værdi og kvalitet i livet. Som pårørende bliver der mere overskud til rent faktisk at nyde tiden sammen med den senhjerneskadede på botilbuddet og for den person, det drejer sig om, er der vished for, at der konstant er opsyn med en. Det gør, at der skabes en tryg base, hvor der altid er hjælp og omsorg at hente, og man kommer derfor aldrig til at føle sig overset eller som om, at man er i vejen.  

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Et godt liv starter med et trygt hjem