Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Kroppens hemmelige sprog - Et intensivt grundkursus, der vil forandre dit syn på sygdom og sundhed - i Hellerup

09/11/2024 - 10:00

2-dages intensivt kursus, hvor du får en forståelse af din intelligente krop og hvordan du kan hjælpe den med at udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse. 

 

Dette er et grundkurs er for alle, der ønsker at mindske angst, frygt og bekymring om sygdom og skabe balance mellem krop, sind og sjæl.

 

Kroppens hemmelige sprog/METAsundhed er et banebrydende værktøj, der giver dig fyldestgørende svar på dine nuværende og fremtidige symptomer – hver gang!

Når du bliver præsenteret for de principper som er skjult bag i vores symptomer, vil du med det samme opdage hvordan du selv, og dine medmennesker bevæger sig igennem alle de stadier, METAsundhedsmodellen beskriver – uden undtagelse!

Takket være METAsundhedsmodellen er tusindvis af mennesker blevet hjulpet videre med symptomer og sygdomme, de ikke selv troede var muligt at slippe af med.

 

Kroppens indbyggede intelligens opfører sig ens for alle
Siden 2002 har vores erfaring med modellen vist os, at der er en tæt forbindelse, mellem vores krop, adfærd, tanker, følelser, og de livshændelser vi kommer ud for gode som dårlige.

Pludselig virker det logisk når vi får en forkølelse, en alvorlig sygdom eller sidder fast i kroniske symptomer som smerter, betændelse og inflammationstilstande.

Du lærer at forstå den logiske årsagssammenhæng der er mellem vores følelsesmæssige konflikttemaer gode som dårlige, værende den præcise årsag til vores sygdomme, symptomer, og kroniske tilstande m.m.

 

Pris: 2795,- (inkl. e-bog)

 

Tilmeld dig HER

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Dette er et grundkurs er for alle, der ønsker at mindske angst, frygt og bekymring om sygdom og skabe balance mellem krop, sind og sjæl.