Terapi samtaler med hjerte og sjæl

Blog forfatter

– at sige JA til at deltage i et terapi forløb

Jeg modtager og byder dig velkommen, til dig der oplever udfordringer i livet, smerte i krop & sjæl, sygdom, uforudsete hændelser, frustrationer og kriser & traumer. Jeg arbejder med mennesker der har angst eller er ramt af dårligt humør, traumer og PTSD.

Jeg arbejder med babyer, børn, teens og voksne.

Jeg arbejder med mennesker, der gerne vil arbejde med sig selv. Er målrettet efter at rykke, gerne vil gøre en indsats selv og deltage aktivt i sin egen proces, for at skabe det bedste liv, - at skabe det liv du gerne vil. Så JA, - der vil også være små relevante opgaver tilrettelagt efter dig og dine behov.

Min grunduddannelse er Psykoterapeut. Det vil sige en 4-årig eksamineret uddannelse, der bygger på forskellige teorier & praksis, - så jeg er i stand til at møde og rumme dig, med lige det du kommer med, der hvor det trykker, fylder og udfordrer dig.

Jeg er uddannet Coach - hvilket betyder, at jeg i min praksis bruger den coachende tilgang i forhold til hverdagslivet og det du gerne vil i fremtiden. En ting er at løse op for det der er, at heale gamle sår, - noget andet er at finde ud af: Hvem du er? Hvad du står for? Hvilke værdier er vigtige for dig? Så du kan gå ud i verden og udfolde det. For hele tiden at kunne holde dig fokuseret, at være i en god energi og holde dig på sporet arbejder jeg også med hvad det er der sker i dine tanker i din bevidsthed. ( se speciale: Master your Mind og Meta Kognitiv)                 

Det betyder, at du har mulighed for at opnå styring over alle dine tanke processer og dit liv.

Jeg arbejder med at kigge på, mærke efter, registrere følelser og italesætte hvad der er og har været. Metoden bygger på at visualisere en tidslinie, at du kan gå på denne - din tidslinie og hente information og de tidligste og første oplevelse af den pågældende situation frem. Det kan måske lyde lidt underligt eller umuligt, men når vi først kommer igang, så er det ganske let.

Jeg arbejder med at afdække ud fra den Systemisk/ Narrativ metode ( Se Speciale: Din Livshistorie) og jeg benytter TFT ( se Speciale: Tankefeldterapi og Psykoterapi ) for på den måde er det muligt at forløse og løse tidligere oplevelser, indestængte følelser og fastlåst energi.

Jeg er uddannet Spædbarnsterapeut, hvilket betyder at mit fokus meget er på hvordan du har det indeni? Hvordan er det at være dig? Hvordan har barnet det indeni dig? Det kan både være at heale og forløse det der gør ondt og at begynde at anerkende og snakke til barnet indeni. (Se speciale:Spædbarnsterapi - en måde at hjælpe dit barn, dig selv og din familie)

Jeg fokuserer på den gode energi, den gode fornemmelse til dig selv og dit hjerte (se speciale:Hjerteterapi) samt energi arbejde, engle og spiritualitet ( Se Speciale: Engle, energi og spiritualitet). Energi i form af den stemning, den oplevelse og følelse du har af en konkret situation – og at det er muligt at ændre den og din energi. Spiritualitet i forhold til at det er muligt at lave genveje, short cut og opnå større viden & indsigt, få nye input, åbne for kreativitet & valgmuligheder og at modtage hjælp og healing af situationen. Når du åbner op for Universet – er det en mulig vej til mere hjælp. Healing og vejledning. Min opgave er at hjælpe og guide og være en fast støtte i din indre & ydre proces.

At deltage i et forløb hos MetteMo, - er ....

  • at gøre noget for dig og din situation 

  • at bringe dig selv i spil, at gå vejen

  • at ville noget - noget andet

  • at ønske et rigt liv i kærlighed, lys og glæde

– at sige JA til at deltage i et forløb hos MetteMo

læs mere på min Hjemmeside

 

 

 

__________________________

Mette Olesen
Psykoterapeut på Fyn.
Læs mere: http://www.mettemo.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Terapi samtaler med hjerte og sjæl. Læs mere