Giv af et godt hjerte - hjælp et tilfældigt menneske

Giv af et godt hjerte og få mere tilbage

Find en tilfældig person, der har brug for hjælp når du for eksempel er ude at handle.

Det kan være den gamle dame, der skal have hjælp til at bære indkøbsposerne over vejen. Det kan være den travle småbørnsmor, der mangler en hånd til at styre en barnevogn. Måske en hjemløs, der mangler to kroner til at betale med i kassen. Hjælp personen og læg mærke til, hvad det gør ved dig når du får reaktionen fra den anden. Hvad sker der i din krop? Hvilken energi mærker du?

Dét du får tilbage fra den anden er anerkendelse og taknemlighed. Dén ”løn” giver dig en oplevelse af indre fred. En indre fred, der for mig er det samme som at være lykkelig.

Når du giver af et godt hjerte oplever du to ting

Den første oplevelse sker i mødet mellem dig og den anden. Det er den umiddelbare glæde ved at mærke, at den anden bliver glad. Det er udvekslingen af energi mellem to mennesker, der har sin rod i kærlighed. Det er bekræftelsen fra den anden til dig om, at du har set vedkommende. 

Den anden oplevelse sker i dig og handler om den måde du ser dig selv på – som en kærlig, rummende og gavmild person, der handler uden selvvisk beregning. Du gør dig stor. Du kommer fra dit højere jeg og skaber forbindelse til livgivende energi i dig selv og det smitter! Du mærker energien fra den anden, men læg mærke til, hvad der sker i dig. Dit hjerte bliver større. Du åbner op og mærker det som en varm strøm gennem kroppen. Den strøm er den rene livsenergi!

Hvis du er i dårligt humør, har svært ved at se klart, er desillusioneret, så kan den lille øvelse jeg har skitseret vende din energi og skabe en ny ”positiv” strøm i dig. Prøv det! Det virker!

Hvis din energi er ”sort / negativ”, så er det svære sted at stå, selve tilløbet til at hjælpe den gamle dame, småbørnsmoderen eller den hjemløse. For at komme i gang så træk vejret dybt tre gange. På den måde kommer du i kontakt med det sted i dig, hvorfra du kan gøre dig stor og handle uden selvvisk beregning. Brug din vilje. Sig at du vil! Og gør det! 

Når du giver af et godt hjerte til verden omkring dig, så får du mere tilbage.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Giv af et godt hjerte og få mere tilbage. Læs mere