Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Essential Touch® - Healingsmassage

Blog forfatter

Det levende og ressourcefyldte nærvær i kroppen med Essential Touch® massage


At modtage massage og berøring, som er givet med opmærksomhed, nærvær og i trygge omgivelser, får os til at slappe af og give efter. Får os til at give slip på måske mange måneders opspændthed og travlhed, for herefter at rejse os igen med samlet og fornyet energi.

Essential Touch® massage er en blid, dybdegående og omsorgsfuld massage- og berøringsform, som giver større kropsbevidsthed og selvindsigt. Massagen eller kropsterapien foregår mest uden ord og starter altid med en indledende og afklarende samtale, således at selve massagen kan fokusere direkte på de områder, der har brug for det.

I Essential Touch® massage får vi adgang til de kvaliteter og ressourcer, vi naturligt er i kontakt med, når vi er nærværende og hviler i os selv. Responsen efter massagen viser sig både i form af fysisk som psykisk overskud og afspænding. Symptomer og smerter der lindres og nogle gange helt forsvinder. Større sanselighed, velvære, klarhed og en dyb følelse af fredfyldthed.

Udover at være et dejligt redskab for afspænding, velvære, stress- og smertehåndtering, er Essential Touch® massage også et smukt og værdifuldt redskab for healing og selvudvikling.

Du kan læse mere ved at klikke herog du kan se datoer og pris her

Udtalelser/feedback
Jeg hører derfor ofte, at et forløb hos mig har givet positive og vedvarende resultater og været både livsændrende og transformerende.

Du kan læse nogle af de seneste udtalelser fra dem, der har gået på mine kurser eller i egenterapi/coaching hos mig ved at klikke her

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
www.kashahansen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Essential touch healingsmassage Kashahansen