Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Essensforvandling - Selvværd og indre styrke, Charlottenlund

21/08/2021 - 10:00

 

Essensforvandling - Brug dine svære følelser som genvej til essensen og sæt dig selv fri

Dette kursus fra d.21.-22. august tager udgangspunkt i netop det mønster eller den følelse, du er mest træt af og typisk har sværest ved at forstå og acceptere. Mønstre som du ikke har kunnet ændre, måske i mange år, selv om du gerne ville. Som gentager sig igen og igen og som på den mest destruktive måde ødelægger din følelse af at have kontrol og styring af dit eget liv – også følelsesmæssigt!

På dette kursus får du en konkret metode til at transformere det, der er svært og du får styrket din evne til at værdsætte og anerkende dig selv – præcis som du er.

På kurset lærer du gennem en unik, spirituel og enkel spørgeteknik at kontakte og forvandle de negative mønstre og tankegange til styrke og selvværd. Til at kunne leve mere ud fra din essens, ud fra den du ønsker at være.  Ved at gå i dialog med de sider af dig, som styrer og kontrollerer dit liv, og som du uden held har prøvet at ændre, måske i mange år, vil du opdage at disse dele af dig, vil dig noget godt, selvom det virker stik modsat!

Essensarbejde tager dig fra ego-jeg’ets mange angstformer, strategier og beskyttelsesmønstre ind i kontakten med dit inderste. De tilstande, hvor du hviler i dig selv, i dit naturlige jeg og i fri kontakt med essenskvaliteterne: glæde, lykke, fred, klarhed, kærlighed, styrke og selvværd. Følelsen af at være et unikt, smukt og helt væsen er her din naturlige tilstand. En tilstand de fleste længes efter og som Essensforvandlings- processen kan guide os ind i.
På disse 3 intensive dage vil du komme i dyb kontakt med din essens, din værensform via de dele af dig, der normalt står i vejen for, at du kan hvile mere ind i essensen. Dermed kommer du på en rejse fra ego-jegets begrænsninger og ind til essensen.

De enkle og smukke redskaber du lærer på kurset, kan du senere bruge i din dagligdag, enten til at udvikle dig selv eller hvis du arbejder som terapeut – til at assistere andre med at ændre begrænsende mønstre og vaner og finde ind til deres indre styrke, glæde og selvværd.

Læs mere og tilmeld dig her: 

https://terapidervirker.dk/essensforvandling-selvvaerd/

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kursus i essensforvandling til dig, der vil blive bedre til at elske og værdsætte dig selv