Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Er du stresset? Rejs til Tanzania og skru ned for tempoet

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Vi lever i en hverdag, hvor arbejde, pligter, familieliv og hobbyer tager al vores tid, og hvor vi glemmer at stoppe op og trække vejret. Dette bevirker, at flere og flere danskere føler sig stressede og i større grad har brug for ferie, hvor der kan kobles af. Der findes utrolig mange fantastiske rejsedestinationer, som kan være med til netop dette, og Tanzania er en destination, som byder på utrolig mange forskellige fantastiske oplevelser, som kan give dig den fornyede energi, vi alle sammen går og savner. 

Sublimt safariland

Du er garanteret den ultimative safarioplevelse i den nordlige del af Tanzania, hvor du kan opleve nogle af Afrikas mest storslåede landskaber, sammen med en variation af forskellige eksotiske dyr. I den nordlige del af landet finder du byen Arusha, hvor du med fordel kan starte din rejse. I byen bor omkring 500.000 indbyggere med et meget multikulturelt samfund. I byen er der både mange muligheder for overnatning og gode restaurantbesøg, som kan gøre ferien afslappende og tryg. Når du skal på safari, er det dog vigtigt, at du investerer i dette tøj og gear, så turen bliver så god som overhovedet muligt. Det er naturligvis utrolig vigtigt, at du har videokamera med, så du kan forevige de mange oplevelser på turen. Find et bredt udvalg af videokameraer lige her.

Oplev Zanzibar

Når I har været på safari og har oplevet landets vilde dyr, er det tid til afslapning, hvor I kan få ladet batterierne op. Zanzibar er et naturparadis ud over det sædvanlige, få kilometer fra Tanzanias kyst. Det er en gammel koloni ø, som byder på ren afslapning blandet med kulturelle oplevelser, som kan konkurrere med de fleste storbyer. I kan blandt andet besøge Stone Town, som er byens hjerte og er et symbol for fortidens slaveri. I kan også besøge Freddie Mercurys barndomshjem, tage ud at snorkle eller svømme med delfiner. Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan give sig til på denne lille fantastiske ø.

Bjergbestigning

I Tanzania finder du også Afrikas højeste punkt, Kilimanjaro som er en gammel uddød vulkan. Du finder faktisk også Afrikas laveste punkt i søen, Lake Asal med sine 153 meter under havet i Djibouti. Den uddøde vulkan ligger på grænsen til Kenya og tiltrækker hvert år mange turister til området, som har til mål at bestige bjerget. Hvis ikke du er nogen bjergbestiger og gerne vil være på afstand fra de mange turister, kan du med fordel bruge en dag eller to på at se bjerget fra afstand, som med sin utrolige højde vil tage pusten fra dig – også selvom du ikke har i sinde at bestige det.

Følg linket her hvis du har fået blod på tanden og synes, at en afstressende ferie til Tanzania langt fra dagligdagens stress og jag lyder som noget for dig og din familie.  

 

"Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen".

 

 
 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Er du stresset? Rejs til Tanzania og skru ned for tempoet