psykoterapeut parterapeut københavn

Er det nødvendigt at gå tilbage i barndommen, når du går i parterapi?

12

Er det nødvendigt at gå tilbage i barndommen, når du går i parterapi?

For de fleste mennesker, kan det at beslutte sig for at starte i parterapi, være en beslutning der har været længe undervejs, og som nu bliver taget, fordi udfordringerne i parforholdet er blevet så store, at terapi føles som den sidste mulighed for at redde relationen.

Og selv om parterapi i dag, er blevet meget udbredt og anerkendt som en god investering i sit parforhold, så kan det samtidig være en lidt skræmmende erkendelse at ”være nået dertil, hvor man har brug for hjælp udefra!”

”Hvad vil det indebære at gå i terapi? Hvor meget kommer jeg til at skulle blotte mig og vise min sårbarhed og utilstrækkelighed? Hvor meget vil jeg blive konfronteret med alle de fejl jeg har begået, og alle de ting der har været smertefulde imellem mig og min partner?”

Ovenstående tanker, er typiske for rigtig mange af os. Og det kan føles som et kæmpestort skridt for dig eller din partner, at have lavet den første aftale med en parterapeut. Hvis din barndom så har været svær, kan det måske virke uoverkommeligt også at skulle bringe den på banen oveni alle problemerne i dit parforhold – og er det nu også nødvendigt?!

Svaret er både ja og nej.

Hør nærmere her, om fordelene ved at besøge din barndom igen.

__________________________

KatherineSara Albertha Louane Rasmussen
Psykoterapeut og Parterapeut
Hjemmeside: http://www.Katherinesara.dk
E-mail: kontakt@katherinesara.dk
Telefon 60379077
Nørregade 28D, 1358 København K.

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Parforholdets afsæt i barndommen