Enneagram Uddannelse - din nøgle til menneskeforståelse

Blog forfatter

ENNEAGRAMMET - TIDENS MEST DYBDEGÅENDE OG INSPIRERENDE PERSONTYPEVÆRKTØJ

Med Mindjuices Enneagram Uddannelse får du en unik mulighed for at udforske visdommen fra Enneagrammet og opleve det udviklende persontypeværktøj på en dybdegående og inspirerende måde. Vores formål med Mindjuice Enneagram Uddannelse er således at klæde dig på med indsigt og forståelse for, hvad det kræver at skabe kraftfulde resultater, både alene og i tæt relation med andre mennesker. Både professionelt og privat.

MINDJUICE ENNEAGRAM UDDANNELSE

Mindjuice Enneagram Uddannelse består af 5 workshops, som kan tages i individuel rækkefølge efter du har taget Del 1: Enneagram Essentials. Denne workshop er fundamentet og skal tages uanset dit kendskab til Enneagrammet, da vores særlige fusionsmetode er gennemgående for alle workshops, og derfor danner fundament for at gå videre til del 2, 3, 4 og 5 af Enneagram Uddannelsen.

Når du har deltaget på alle 5 workshops, kan du tage en skriftlige eksamen og blive certificeret Mindjuice Enneagram Practitioner.

 

MINDJUICE'S ENNEAGRAM WORKSHOPS

Enneagram Essentials - Dybdeående introduktion til Enneagrammet -->
Instinkternes psykologi - Opdag dit blinde instinkt og skab balance i dit liv -->
Typernes kommunikation - Forstå typernes verbale og non-verbale udtryk -->
Relationer & Teams - Sådan fungerer typernes i samspil med hinanden -->
Typernes skyggesider - Opdag typernes essentielle kvaliteter -->

 

MINDJUICE ENNEAGRAM FUSION

I Mindjuice arbejder vi med Enneagrammet på en måde, der ikke er set andre steder. Gennem de sidste 10 år har vi arbejdet med at udvikle en kraftfuld fusion af Enneagrammet, kommunikation, personligt lederskab og coaching. Med vores særlige tilgang til Enneagrammet, lærer du at bruge Enneagrammets visdom øjeblikkeligt.

 

DANMARKS FØRENDE ENNEAGRAM UNDERVISERE

På Mindjuice Ennegram Uddannelse får du undervisning af Pernille W Lauritsen og Nina Frank.
De har begge arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau i over 20 år. I en årrække har de gennemgået intensiv træning i Enneagrammet ved to af verdens mest anerkendte enneagramlærere Don Riso og Russ Hudson fra The Enneagram Institute, der også er forfattere til bestselleren Enneagrammets Visdom.

 

   DEL 1: ENNEAGRAM ESSENTIALS


Ennegram Essentials giver dig en dybtgående introduktion til persontypeværktøjet Enneagrammet.

På en indsigtsrig og underholdende måde vil du få indblik i typernes forskelligheder og lære at forstå dig selv og andre bedre - både privat og på jobbet. Du vil få indsigt i, hvorfor du gør som du gør, og du vil have lettere ved at forstå og acceptere andres handlinger. Redskaberne bliver brugt inden for ledelse, coaching, personlig udvikling, kommunikation og motivation.

Enneagram Basis kan anvendes både til private, i virksomheder eller organisationer. Kendskab til enneagrammet vil støtte medarbejdernes samarbejde samt udvikling og styrke team-ånden i virksomheden.

Læs mere om Enneagram Essentials her -->

 

DEL 2: INSTINKTERNES PSYKOLOGI


Oplev verden på ny med Mindjuice Workshoppen om Enneagramtypernes Instinkter. Dit syn på dig selv og din omgivelser bliver aldrig det samme igen efter Mindjuice's specialdesignede workshop om Enneagramtypernes Instinker.

Alle mennesker har 3 grundlæggende instinkter, men det er forskelligt hvilket der dominerer vores handlinger og hverdag. på workshoppen opdager du din instinktmæssige stacking og får nøglen til at skabe dyb balance i dit liv.

Med viden om de tre instinktmæssige varianter af din type bliver du klar på, hvor dine udviklingsmuligheder er. Få nøglen, der åbner vinduet til dine blinde punkter, på Mindjuice's banebrydende Enneagram workshop. 

Læs mere om Instinkternes Psykologi her -->

  

DEL 3: TYPERNES KOMMUNIKATION

Lær hvordan du kommunikerer kraftfuldt med alle typer, og du har skabt vejen til succes både privat og professionelt.

Vi tager udgangspunkt de ni typers forskellige måder at kommunikere på. Dels gennem deres sproglighed, dels gennem deres nonverbale kommunikation. Du vil lære hvilke særlige kommunikative virkemidler hver type bruger og hvordan du kommunikerer bedst – også til dem, du normalt oplever som svære at tale med.

Læs mere om typernes kommunikation her-->

 

DEL 4: RELATIONER & TEAMS

Forstå hvordan typerne fungerer i samspil med hinanden, eliminer konflikter og løft samarbejdet til nye højder. Vi kigger både på arbejdsrelationer og personlige relationer og parforhold, hvor de samme dynamikker for Enneagram-typerne gør sig gældende. 

Du får nøglen til at gennemskue hvilke energier hver type bringer til teamet, og hvordan de forskellige teams reagerer på typernes individuelle energi. Du vil også lære hvilke fordele og ulemper, der er ved bestemte sammensætninger af teams, således at du kan sammensætte de mest optimale teams og tage højde for udfordringer på forhånd.

Læs mere om relationer & teams her -->

 

DEL 5: TYPERNES SKYGGESIDER

Opdag typernes essentielle kvaliteter og kast lys over dine skyggesider.

Denne workshop kombinerer kraften fra skyggearbejdet med visdommen fra Enneagrammet. Du lærer om typernes essentielle kvaliteter. Det vil sige: Hvad der er kernen i de enkelte typer, hvad er deres højeste udtryk, og hvordan agerer de på de laveste niveauer. Du vil lære at omfavne din egen types lyse og mørke skyggeside, så du kan opnå ubetinget frihed og selvudtryk og får samtidig en dyb forståelse og empati for dine medmenneskers skyggesider.

Læs mere om Skyggesider her -->

 

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Enneagram Uddannelse - din nøgle til menneskeforståelse. Læs mere