Energy Muse skaber "Flow"

For 5 år siden sad jeg og surfede på nettet, På et tidspunkt fik jeg lyst til at kigge på Caroline Myss´s hjemmeside, i hendes shop fik jeg øje på det mest utrolige smykke jeg nogensinde har set. Det hedder Twelve Sacred Stones with cross og er lavet af de tolv hellige sten fra Jerusalem, der er nævnt i Det Nye Testamente, Johannes´s Åbenbaring Kap. 21 vers 10-21.

Jeg blev som tryllebundet, jeg viste med det samme, at disse smykker skulle jeg have til Danmark. Jeg kontaktede straks Energy Muse, som smykkefirmaet hedder og spurgte dem om de var interesseret i at sælge til mig i Danmark. Det ville de meget gerne og vi startede vores samarbejde samme dag, jeg kunne slet ikke vente. Jeg var helt vild med hele Energy Muse´s koncept, firmaet er ejet af Heather Askinosie og Timmi Jandro, to piger fra Californien, Heather med en baggrund i healing og Feng Shui, hun har rejst verden rundt hos forskellige healere og lært om, hvordan og hvilke ædle stene de bruger til healing og selvudvikling, Timmi med en baggrund i marketing, klarer den mere forretningsmæssige del af sagen.

Smykkerne er sammensat af den optimale blanding af ædle sten, lykkemønter, kors, rød snor og andre ting, der kan fremme det skridt i personlig udvikling, som man gerne vil fremme eller tage. Alle smykker håndlaves  af specielt udvalgte sten, der alle renses og får fornyet energi i et helt specielt helligt rum med lyd, lys og duft vibrationer.

Når man skal vælge sit Energy Muse smykke, ved man somregel nøjagtigt, hvilket smykke man skal bruge, med det samme man ser det. Det kan være, at man har brug for: Performance, Guardian Angel, Transformation, Health, Strength, Love eller et af de andre mange utrolige smykker. Når man har valgt sit smykke, får man det i en stofpose med en papirrulle ilagt, der beskriver smykket, stenenes kraft, hvordan man renser og vedligeholder smykket. Det anbefales, at man tager sit smykke i sine hænder, bliver stille, lukker øjnene og fortæller smykket, hvad man gerne vil have det skal gøre for een. Når man har "kodet" sit smykket, anbefales det, at man bærer det i 10 dage i træk, for at give det optimal kraft.

Man bliver så glad for sine Energy Muse smykker og derfor bæres de jo også af utallige kendte mennesker indenfor: film, sport, mode, musik og personlig udvikling. Alle mennesker, der skal bruge mange kræfter, både mentalt og fysisk, for hele tiden at være på toppen. Vi er stærke som mennesker, men symboler på større kraft er med til at styrke og støtte os.

Som terapeut igennem 20 år har jeg altid interesseret mig for krystallernes kraft og altid følt mig tiltrukket af de smukke sten i naturen og på helsemesser. De er skønne at ligge i vinduet, have i tasken eller lommen. Men med Energy Muse kan man bære dem som et smukt moderne smykke, der hele tiden minder en om og fastholder en i at arbejde mod det mål og de ønsker man har bestemt, at man gerne vil opnå.

Det er derfor en stor glæde for mig, at Energy Muse har givet mig lov til at opbygge et forhandlernet i Danmark. Det er rigtigt spændende, jeg glæder mig til at give udvalgte butikker, terapeuter, spas og lignende muligheden for at forhandle disse helt unikke smykker.

Og skønt er det jo, hvordan tingene kommer, når de skal komme. Verdenspressen viser i øjeblikket de fedeste billeder af David Beckham, der bærer flere forskellige af Energy Muse´s smykker. Så interessen er stor lige nu og det er skønt, både for mine nye forhandlere, Energy Muse og mig.

Anne Winther. www.annewinthershop.dk

__________________________

Relaterede artikler efter område




Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Hej Anne

Jeg er allerede forelsket i nogle af halsmykkerne :-) på din hjemmeside. Skriv hvis du på et tidspunkt udstiller og sælger dem i Kbh. Det kunne være dejligt at se dem live.

kh signe

Signe Saxe Jessen, cand.mag. Kognitiv Coach og Konfliktmægler

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Biopat Anne Winther

Hej Signe!

Tak for de pæne ord. Jeg skal nok skrive om Kbh. når vi får noget aktivitet derinde. Jeg vil gerne komme og vise smykkerne, hvis I samler en lille "flok" interesserede. Og man er selvfølgelig altid velkommen til at komme en tur til Roskilde :-)

Lys og lykke

Anne

Energy Muse skaber "Flow"