Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

En-dages Detox-retreat med juice, yoga og meditation i København

20/06/2020 - 11:30

Har du lyst til at nulstille krop og sind og komme ind i sommeren med en let fornemmelse i maven og gode vaner?

Med Sisse Siegumfeldt

Denne en-dages urban retreat med juice-faste giver dig mulighed for at starte på en frisk og mærke efter hvad kroppen har brug for. Kombinationen af yoga, meditation, selv-massage og juice er ret fantastisk.
Ofte ved vi udemærket hvilken kost der giver energi, styrker immunforsvaret, og holder os slanke og friske, men det kan alligevel være svært at holde sig til den. På detox-dag kigger vi på, hvad der skal til af motivation, for at vi giver os selv den omsorg en levende kost er.

Saftkure kan noget helt særligt, da de tilfører kroppen ren flydende grøntsagskraft. Vi drikker flere friskpressede juicer med ekstra udrensende egenskaber i løbet af dagen, hvor der ikke indtages noget fast føde eller andre drikkevarer end vand, urtethe og juice.

Programmet veksler mellem en flydende og varmende yogapraksis, med inspiration fra Functional yoga over meditation omkring emner som motivation, egenomsorg og sundhed, og ender med en langsom, hvilende og opladende yogapraksis. Vi vil bruge MFR massageboldene og Aerialslyngerne som udrensningværktøjer.

Du bestemmer selv om du vil bruge dagen som startskud på en længere udrensning, eller blot som en pause for dit fordøjelsessystem. Sisse er udogmatisk og sund fornuft-orienteret omkring kost og du kan deltage uanset hvilken kostretning du bekender dig til. For at modvirke udrensningsgener kan det være en god ide at trappe ned i tre dage før især mht. kaffe, kød og sukker.

PRIS: 875,- kr. inkl. juiceforplejning, undervisning og opskrifter på de juicer vi får.

TID: Lørdag d. 20. juni, kl 11:30-18:30

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/vare/endages-detox-retreat-med-juice-yoga-og-meditation-med-sisse-22-6/

Tilmelding er bindende

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
En-dages Detox-retreat med juice, yoga og meditation i København