En rejse i glæde og taknemlighed

Efter en lang rejse med forberedelser og tanker er målet endnu engang nået, denne gang var det blot 900 mennesker tidligere har målet været 5000 mennesker, og tro mig det er mange mennesker at samle et sted for at få en oplevelse, og det lykkedes med Anthony Robbins som for første gang besøgte Danmark og vi inviterede ham til Forum, Bellacenter , Århus, Stockholm etc etc, udgav hans bog og meget andet materiale, en drøm som andre  blot havde drømt om , men som vi fik gjort til virkelighed og til et livslangt venskab.
 
Denne gang blev det til en aften i John Gray’s univers i Tivoli glassalen og 900 mennesker var samlet i et Mars og Venus univers.

Mange kommer med forskellige mål og forventninger for deres aften, og er bare en af dem lykkedes ja så er mit mål nået, har jeg formået at være med til at gøre en forskel og til at skabe et univers for udvikling med oplevelser som eventyr der kan styrke og inspirerer os, så vi kan vokse som menneske, så er det er med til at skabe en glæde og en motivation til at gå videre for mig.

Jeg har tidligere læst blogs her på lev lykkeligt om stress og hvordan undgår vi stress, så hvad er det egentligt at vi sætter fokus på i vores underbevidsthed, da vores sind ikke forstår negationer, ja så må det blive stress, så hvorfor ikke spørge os selv om hvordan opnår vi indre ro og glæde hvis det er det som er målet, så er vi allerede på vej, blot ved at skabe en bevidsthed på målet. Så hvad kan være mere effektivt end at kalde et netværk lev lykkeligt.

Næste mål for mig er at skabe en bevidsthed på hvordan krop og sind og ånd høre sammen, hvad er det som gør at et menneske der får af vide at han har kræft og godt kan glemme alt om hans karriere , så vælger at forsætte og vinde 7 Tour De France, hvad var det lige som gjorde forskellen, hvad var det for en styrke han fandt i sit indre univers og som gjorde at han kunne vende kræften til en ressource der blev til en sejr, det kunne jeg godt tænke mig at lære mere om og ligeledes kunne jeg godt tænke mig at kende til Stephen Coveys 7 gode vaner , så det blev til begyndelsen til ideen omkring 7 sejre og 7 gode vaner som bliver til en aften i Falkoner d. 30. oktober hvor der vil være  2500 mennesker samlet for at høre budskabet og måske få et lille frø til inspiration med hjem.  Efter en aften i oplevelsens tegn, så er det hele rejsen værd når jeg ser, hører og mærker folks reaktioner som gøre en stor forskel i deres univers, det gør så et stort indtryk på mig.

Alt dette har da også fået mig til at tænke over hvad er det som driver mig til at forsætte, aldrig har der været så mange bøger om selvudvikling, og svaret på hvordan vi opnår lykken, et eller andet sted giver det stof til eftertanke, og måske skulle vi blot stoppe op i vinden og spørge os selv hvad er det som gør mig lykkelig, det tror jeg nemlig ikke at der er en fælles nævner for, men giver vi os selv den tid og ro til at forbinde os med vores egen underbevidsthed , så skal svaret nok komme, og så lad dog det svar være din ledetråd.

Forsat god rejse!          

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
En rejse i glæde og taknemlighed